Cadde BiR GÜNLÜK JEST

BiR GÜNLÜK JEST

21.12.2013 - 19:40 | Son Güncellenme:

Hatice Şendil, yeni dizisi başlayan sevgilisi Burak Sağyaşar’ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı. Şendil, ilk bölümü birlikte izlemek için bir günlüğüne Adana’daki çekimlerine ara vererek İstanbul’a geldi

BiR GÜNLÜK JEST

Show TV’nin yeni dizisi “Saklı Kalan”ın ilk bölümü önceki akşam ekrana geldi. Dizi ekibi, Ataşehir’deki bir mekanda hem yemek yedi hem de ilk bölümü izledi. Başrol oyuncuları Melis Birkan, Muhammet Uzuner, Burak Sağyaşar ve Özgür Çevik, yemekte hazır bulundu. Gecenin sürprizini Hatice Şendil yaptı. Şendil, çekimleri Adana’da devam eden ‘Dila Hanım” dizisinin setinden bir günlüğüne ayrılarak, sevgilisi Burak Sağyaşar’ı yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

“Kıvanç tek adamdır”
Dizide Polis Akademisi mezunu bir güvenlik müdürünü oynayan Burak Sağyaşar, rolüne hazırlanmak için emniyette seminerlere katıldığını, ileri sürüş teknikleri ve dövüş dersleri aldığını söyledi. Dizide ata binme sahneleri olan aktöre Kıvanç Tatlıtuğ’un set kazası hatırlatılınca meslektaşını övmeyi ihmal etmedi: “Kıvanç şu piyasada tek gösterilecek adamlardan biri. O benim için çok ayrıdır. Üzüntülerimi kendisine de ifade ettim. Yolu açık olsun ve nazar değmesin.”

BiR GÜNLÜK JEST