Kış gardırobunun temel parçalarından olan boğazlılar, bazı sezonlar yükselir, bazen geri plana atılır ancak hiçbir zaman demode olmaz. Her kadına, her bedene, her sezona, dolabınızdaki her parçaya uyum sağlayabilen boğazlılar bunun yanı sıra günlük, iş, kokteyl, gece, aklınıza gelebilecek hemen her kombine rahatlıkla uyarlanabilir.

Vücudunuzu saran boğazlı bir bluzla zarif ve şık görünebileceğiniz gibi bol bir boğazlı kazakla maskülen bir hava yaratabilirsiniz. Peki nasıl?

Nasıl kombinlenir?

Bu kadar kullanışlı olduklarını anlattıktan sonra boğazlı üstleri kombinlemek kulağa pek de matah birşey gibi gelmeyebilir. Ancak ne yaptığınızı bilmediğinizde boğazlıyla bile işler çok yanlış gidebilir.

Haberin Devamı

Modaya uygun ve tarz giyinmeyi seviyorsanız, boğazlılarınızı kombinlerken fark yaratmak isteyebilirsiniz.

İşte sizin için seçtiğim en farklı, en şık ve en trend boğazlı kombinleri...

Bir kot, bir boğazlı

90'lar her şeyiyle geri dönmüşken sokak stillerinde kot pantolon ve boğazlı kombinlerine de sıkça rastlıyoruz. Kot pantolonuzun içine soktuğunuz bol bir boğazlı kazakla maskülen bir tarz izleyebilirsiniz. Bu kombinin star parçası ise kalın ve maskülen bir kemer.

Bir kış klasiği: Boğazlı

Yüksek bel etek

Yüksek bel etek ve boğazlı, kullanacağınız parçalara göre bir iş, kokteyl, parti ya da sokak kombini olabilir. Bot ve mont ile sokak stilinize adapte edebileceğiniz bu kombin, blazer ve topukluyla şık bir hava yakalayacak.

Bir kış klasiği: Boğazlı

Ekstra uzun kollar

Boğazlıyla maskülen kombinler yapmaktan bahsetmişken büyük beden boğazlı kazakları göz ardı etmek olmaz. Victoria Beckham ve birçok modacının da son dönemde fazlasıyla kullandığı ekstra uzun kollar da cabası. Bu kollar nereye kadar uzar bilemiyorum ancak bu kış bitene kadar uzayacaklar belli ki.

Bir kış klasiği: Boğazlı

Elbisenin altına

Söz konusu boğazlı olunca en büyük ilham kaynağımız 90'lar. Kışın kısa kollu elbiselerin içine giydiğiniz boğazlıları hatırladınız mı? Daha önceki yazılarımda da bahsettiğim kat kat giyinme trendiyle 2016-2017 sonbahar-kış sezonunda büyük bir geri dönüş yaptı.

Bir kış klasiği: Boğazlı

Boğazlı kazak/elbise

Haberin Devamı

Pek çoğumuz cesaret edemesek de özellikle gençler arasında yayılan altsız kombinler, büyük beden boğazlılarla denendiğinde oldukça tarz olabilir. Kış aylarında çok fazla ten göstermek şık gözükmeyeceği için kalın çorap ve bu kışın yükselenlerinden diz üstü çizmelerle denemenizi tavsiye ederim.

Bir kış klasiği: Boğazlı