Gündem Bir Litre Gözyaşı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.10.2018 - 11:23 | Son Güncellenme:

Bir Litre Gözyaşı 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı yeni bölüme Cihan'ın katıldığı gezide uçurumdan yuvarlanması damga vurdu. Peki Bir Litre Gözyaşı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranların yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı 3 yeni bölümü ile yine oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Sevilen dizi Bir Litre Gözyaşı 4. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİ 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hastalığından habersiz yaşama tutunmaya çalışan genç bir kızın hikayesin konu alan Bir Litre Gözyaşı dizisi 3. yeni bölümde okulda Ballıkayalar Kanyonu'na gezi düzenlenir. Kızlarının hayatını yaşamasına engel olmak istemeyen aile kızları Cihan'a izin verir. Ama Cihan'ı nasıl bir felakete sürüklediklerinin farkında değildirler. Cihan gezi sırasında sarp kayalıklardan uçuruma yuvarlanacaktır.

Cihan’ın doktorun odasından gözleri yaşlı çıkışı Figen’e tek bir şey düşündürür. “Her şey bitti. Cihan artık gerçeği biliyor.” Figen suçlayan gözlerle Onur’a bakar…

Cihan’ın doktoruyla görüşmeye gittiğini bilen Mahir tedirgin halde olacakları beklerken Ali’nin rahat, umursamaz tavırlarından rahatsız olur. Ali, Cihan’a karşı daha önce kimseye hissetmediği şeyler hissettiğini, çok yakın olduklarını iddia etmektedir ama Cihan’ın neler yaşadığı ya da yaşamak üzere olduğu konusunda hiçbir fikri yoktur.

Haberin Devamı

Bu arada gençlerin gündemine Ballıkayalar Kanyonu’na yapılacak olan okul gezisi oturur. Ancak bu gezi sarp kayalıkları da kapsayan bir yürüyüş parkuru içermektedir. Cihan ve Hande, ailelerinden izin alabilmek için bu yürüyüşün tehlikelerini gizlerler. Figen ve Muzo, kızlarının hala gücü varken yaşayabileceği güzel şeylerden mahrum kalmasını istemeyeceklerdir. Cihan’a geziye gitmesi için izin verilir ancak genç kızın nasıl bir felakete yürüdüğünü henüz Mahir’den başkası görememektedir.

BİR LİTRE GÖZYAŞI 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI