Gündem Bir Litre Gözyaşı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.11.2018 - 12:16 | Son Güncellenme:

Bir Litre Gözyaşı 7. son bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin duygu yüklü dizisi Bir Litre Gözyaşı'nda Ali'nin Mahir ile ilgili neler planladığı ortaya çıktı ve ortalık karıştı. Peki Bir Litre Gözyaşı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Konusu ve oyuncularıyla ilgi gören dizi Bir Litre Gözyaşı'nda yine dolu dolu bir bölüm yaşandı. Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölüme Cihan'ın yeni hayali damga vurdu. Bir Litre Gözyaşı 8. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

BİR LİTRE GÖZYAŞI 7. BÖLÜM FRAGMANI

BİR LİTRE GÖZYAŞI 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahir'in Cihan'a itirafını duyan Ali, yeni bir plan yapıyor!

Kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzo’yla ipleri koparma noktasına gelir. Tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figen’in gazabına uğrar. Ailesinin parçalanmaya başladığını gören Cihan duruma el koymaya karar verir. Ancak yaşadığı ağır baskı yüzünden hastanelik olur. Sevdiği kızı kaybetme korkusu yaşayan Mahir artık duygularını daha fazla saklayamayacaktır. Mahir’in Cihan’a aşık olduğunu öğrenen Ali, Mahir’den kurtulmanın yollarını arar.

Öte yandan Cihan ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmeye devam eder. Ancak sıradaki hayali daha öncekilerine hiç benzemez. Amaçlarına ulaşmak için neredeyse hayatlarını ortaya koyarlar. Mahir ve Cihan tehlikenin üzerine yürürken, Ali de Mahir’i yolundan çekmek için kendi planını ortaya koyar.

Yazarlar