Oyun Dunyasi Bir Milyon Kişi Bana Bir Şey Olmaz Diyor

Bir Milyon Kişi Bana Bir Şey Olmaz Diyor

22.10.2016 - 00:44 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy Note 7’nin yaşadığı problem, halen firmanın başını ağrıtmaya devam ediyor. Bir milyon kişi bana bir şey olmaz diyor ve Galaxy Note 7 kullanmaya devam ediyor.

Bir Milyon Kişi Bana Bir Şey Olmaz Diyor

Galaxy Note 7‘nin başına gelen açıklanamayan olaylar halen devam ediyor. Galaxy Note 7 fanatiği diyebileceğimiz bir kitlenin olduğunu söylersek abartmış olmayız. Yaşanan patlama olaylarına, uçaklarda, trenlerde konulan yasaklara rağmen, tam bir milyon kişi bana bir şey olmaz diyor ve Galaxy Note 7 telefonlarını kullanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Güney Kore’den Profesör Choi Soon-hwa, Samsung Galaxy Note 7 akıllı telefonun sahip olduğu üst düzey ve kullanımı keyif veren özelliklerin, güvenlik yönündeki sıkıntılara nazaran, bazı kullanıcılarda daha ağır bastığını ifade ediyor.

Ancak, belirtmek isterim ki, ABD, Japonya, Singapur, vb. bir çok hava yolu şirketinde Samsung’un Galaxy Note 7 kapalı olsa, hatta bavulda yer alsa bile uçağa hiçbir şekilde alınmıyor.

Samsung, global anlamda telefonları geri toplamak için elinden gelen tüm çabayı sarf ediyor. Ancak halen istediği adetleri geri toplayabilmiş değil. Son olarak, Galaxy Note 7 kullanıcılarına, 26 Şubat tarihinde lanse edileceği kesinleşen yeni model Galaxy S8 ürününde de ekstra indirim sağlayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Okuyucularımız içerisinde Galaxy Note 7 cihazı olup da, halen kullanmaya devam edenler var ise, tavsiyem bir an evvel cihazınızı kapatmanız ve ürünü belirtilen noktalara teslim etmeniz. Arızanın sebebi halen net bir şekilde bulunamadığından, Galaxy Note 7 kullanıcılarının ellerinde bomba ile dolaştığını söyleyebilirim.