Kültür Sanat Bir Rol, Üç Aday NO NAME

Bir Rol, Üç Aday NO NAME

05.01.2015 - 14:52 | Son Güncellenme:

Ünlü olmak için aynı hayalin peşinden koşan, birbirinden çok farklı üç karakterin ilgi çekici mücadelesini konu alan No Name oyunu, her Salı BKM Mutfak Sahnesi’nde izleyiciyle buluşuyor.

Bir Rol, Üç Aday NO NAME

Reklam ve oyunculuk sektöründe yaşananları esprili bir dille gözler önüne seren “No Name” oyunu, bar tiyatrosu tarzıyla dikkat çeken BKM Mutfak’ta samimi oturma düzeninde, popüler kültüre can alıcı göndermeler yapıyor.

Yönetmen, yazar oyuncu Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği, Begüm Ertuğrul, İlkyaz Kocatepe ve Derya Beşerler’in oynadığı No Name oyunu, şeytanın bacağını kıramamış üç genç kızın, tanınmış bir şarkıcının reklam kampanyasında rol alabilmek için giriştikleri mücadeleyi esprili bir dille anlatıyor.

BKM’nin ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ekibinden sonra yetiştirdiği genç oyuncuların bir araya gelişiyle sahneye konulan No Name, oyuncu seçmelerinde karşılaşılan durumları, insan profillerini ve kulaktan kulağa duyulan sektör hikâyelerini komik anekdotlar ve güncel diyaloglarla anlatıyor. Bekleme odasında geçen oyun, deneme çekimi videolarıyla renkleniyor. Oyunda bahsedilen reklam filminde ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı No name oyunu, video ile tiyatroyu birleştirerek seyirciye yeni nesil farklı bir anlatım dili ve tekniği sunuyor.

Yazan&Yöneten: Aksel Bonfil
Oyuncular: Begüm Ertuğrul, Derya Beşerler, İlkyaz Kocatepe
Bilet Fiyatı: 30 TL (Biletix ve BKM Gişe)

BKM MUTFAK ADRES: Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. Kazan Sok. No:3 Beşiktaş/İstanbul