Gündem Bir Umut Yeter 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Umut Yeter 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.10.2018 - 09:54 | Son Güncellenme:

Kısa süre büyük bir ilgi çeken Bir Umut Yeter 4. yeni bölümüyle yine oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Kanal D'nin sevilen dizisi Bir Umut Yeter yeni bölüme Derya'nın hayatta olduğunu öğrendiği oğlunun peşine düşmesi damga vurdu. Peki Bir Umut Yeter 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Umut Yeter 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranların yeni dizileri arasında yer alan Bir Umut Yeter dizisi dün akşam ekrana gelen 4. son bölümde Elif Yılmaz'dan öğrendiği gerçeği bir türlü kabullenmek istemez. Yılmaz, Elif'in hastalıklı tutkuları ve gerçekleri kabul etmeyen tutumu ile baş etmeye çalışır.

Haberin Devamı

BİR UMUT YETER 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elif, beş yıl önce bir mucize eseri kıyıya vuran bir teknenin içinde bulup, ölü doğan bebeklerinin yerine koydukları oğullarının gerçek annesinin Derya olduğunu öğrendiğinde, gerçekleri kabul etmek istemez.

Yılmaz vicdanıyla girdiği büyük savaşın yanında, Elif’in Umut’a olan hastalıklı tutkusu ve gerçekleri kabul etmeyen katı tutumu ile baş etmeye çalışmaktadır.

Kenan, Umut’un hayatta olduğunu anlatan Yılmaz’ın Derya’ya yazdığı isimsiz mektubu tüm ev halkından gizleyip kendi yöntemleri ile durumu yönetmeye çalışsa da işler hiç de istediği gibi gitmeyecek, Dilek’in oyunu ile Derya mektubu bulacaktır.

Derya’nın mektubu bulmasıyla birlikte tüm dengeler bir anda değişir. Derya hayatta olduğunu öğrendiği oğlunun peşine düşerken Elif’in ise Umut’u kimseyle paylaşmaya niyeti yoktur.

Haberin Devamı

BİR UMUT YETER 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Umut Yeter dizisi 5. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.