Populer Bilim Bir zaman yolcusuna göre 56. ABD başkanı geçen hafta doğdu

Bir zaman yolcusuna göre 56. ABD başkanı geçen hafta doğdu

20.09.2018 - 11:29 | Son Güncellenme:

Yeni bir zaman yolcusu, 4932 yılından geldiğini, ABD'nin 56. başkanının geçtiğimiz 12 Eylül Çarşamba günü doğduğunu ve gelecekteki başkanın adının Jaynou Oliver Beck olduğunu iddia etti.

Bir zaman yolcusuna göre 56. ABD başkanı geçen hafta doğdu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

4932 yılından geldiğini iddia eden isimsiz bir adam, 56. ABD başkanının 12 Eylül'de dünyaya geldiğini ve adının Jaynou Oliver Beck olduğunu söyledi. Olağanüstü iddialar Youtube kanalı ApexTV yayınlandı.

Sözde zaman yolcusu, Başkan Beck'in 3 Kasım 2082'de seçileceğini ve iki yıl sonra yani 11 Temmuz 2084'te suikasta kurban gideceğini söyledi. Ancak, bu kısa zamana rağmen, Başkan Beck “rasyonel olarak yaşamış en etkili insan ve zamanının ünlü bir filozofu" olacak.

Kayıt ayrıca, ölümünden önce “tek bir felsefi düşünce aracılığıyla Tanrı'nın varlığını kitlelere kanıtladığını” iddia ediyor.

ApexTV, Jaynou Oliver Beck adında birinin 12 Eylül'de doğup doğmadığını araştırdı.

Ürettikleri bir videoda şunları iddia etti: "Jaynou Oliver Beck adında binlerce ABD doğum kaydını ve çevrimiçi veritabanını aradık ve ufak değişiklikler yaptık. Jaynou'nun Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olacağına inandığımızdan dolayı, onun bu ülkede doğduğunu varsayıyoruz. Ancak gelecekte yasalar belki değişecek ve başka ülkelerdeki insanlar ABD Başkanı olma hakkına sahip olacak. Arama motorumuzu Jaynou Oliver Beck adıyla genişlettik ancak hala hayal kırıklığına uğramadık. Birçok durumda bu kayıtların çevrimiçi görünmesinin aylar sürebileceğini aklımızda tutmalıyız."

Haberin Devamı

Açıklamaların yapıldığı internet sitesi ile iletişime geçen sosyal medya kullanıcısı Linda Jennifer, görev yaptığı hastanede Jaynou Oliver adlı bir bebeğin 12 Eylül 2018 Çarşamba günü doğduğunu öne sürdü.

Daha önce bahsi geçen internet sitesindeki bilgilere inanmadığını söyleyen Linda Jennifer adlı kullanıcı, söylediklerinin gerçek olduğunu ve olayın, üzerinde şok etkisi yarattığını yazdı.

YouTube'ta pek çok kişi ise ApexTV'nin iddiaları konusunda kuşkuluydu. Hatta "İkna olamadık. Gerçek anlamda yüzde 100 sahte." şeklinde yorumlar yapıldı.