Gündem Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.11.2018 - 09:08 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 11. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Dün akşam ekrana gelen dizinin yeni bölümüne Züleyha'nın evden kaçması ve peşi sıra gelişen olaylar damga vurdu. Peki Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin yeni bölümünde Hünkar'ın vurulması olay yarattı ve gözler yeni bölüme çevrildi. Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova'da artık silahlar konuşuyor! Son bölümde Yılmaz ve Demir'in büyük yüzleşmesi, Hünkar'ın canını yaktı. Yılmaz'ın vurduğu Hünkar, yaşayacak mı? Annesi olmadan yolunu şaşıracağını söyleyen Demir'in, Yılmaz'dan alacağı intikam çok acı olacak! İkilinin öfkesi, artık daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Züleyha nereye gidiyor? Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha'yı, yeni bölümde çok daha büyük yüzleşmeler bekliyor. Hünkar'ın vurulduğunu duyan Fekeli, mantığıyla mı yoksa duygularıyla mı hareket edecek?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11. BÖLÜM FRAGMANI