Gündem Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sır çözülecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sır çözülecek mi?

24.01.2019 - 09:23 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova'da Demir ve Yılmaz arasındaki kavga kötü sonuçlar doğuruyor. Öte yandan geçmiş ile ilgili Hünkar'ın kafası gittikçe karışıyor. Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı Sır çözülecek mi

ATV'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Bir Zamanlar Çukurova, üç haftalık aranın ardından ekranlara geri döndü ve oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Onu bitireceğim!"

Çukurova'da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar'ı soru işaretlerine boğacak. Devlet hastanesine yeni atanan Müjgan Doktor, Çukurova'da esen rüzgarların yönünü değiştirecek! Alzheimer hastalığı sebebiyle neredeyse tüm geçmişini unutan Haminne'nin zihninde çakan şimşekler ne diyecek? Sanayi Odası Başkanlığı'nı Demir'e kaptıran Yılmaz'ın yeni planları yenilgiyi zafere dönüştürebilecek mi? Nefes kesen bölümleriyle 'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe Atv'de!