Gündem Bir Zamanlar Çukurova büyük karşılaşma! Yeni bölüm fragmanı...

Bir Zamanlar Çukurova büyük karşılaşma! Yeni bölüm fragmanı...

09.11.2018 - 07:03 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova Perşembe akşamları ekrana geliyor. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ile Yılmaz karşılaşıyor. Heyecanın dorukta olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova büyük karşılaşma Yeni bölüm fragmanı...

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 9. son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Demir, Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalışırken her geçen gün daha çok adını duyuyor.

Haberin Devamı

Züleyha ise Demir'in ondan bir şey sakladığından emin bir şeyler bulmaya çalışıyor. Katıldıkları davette ise herkesi şok eden bir karşılaşma yaşanıyor. Yılmaz'ın ortaya çıkışı Züleyha'yı nasıl etkileyecek?

Yılmaz ve Züleyha yeniden buluşabilecekler mi? Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ile 15 Kasım Perşembe günü ATV'de...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fekeli sayesinde her geçen gün güçlenen Yılmaz, huğlarda yaşayan insanlara yardım etmeye devam eder. Açık bir şekilde Demir Yaman'ı hiçe sayan Yılmaz'ın sözleri Demir ve Hünkar Yaman'ın kulağına kısa sürede gider. Züleyha olaylardan habersiz çocuğunun kaçırılması ile deliye döner. Yılmaz kendi oğlu olduğunu bilmediği Adem için girişimlerine başlar ve Nazire sayesinde çocuğu bulur ve gizlice teslim eder. Bir Zamanlar Çukuruva ekrana gelen son bölümde Yılmaz, Fekeli tarafından kendisine hediye edilen Pamuk fabrikasında iyice güçlenecektir. Giyim kuşamı değişen Yılmaz, Züleyha ile karşı karşıya gelir.

Yazarlar