Cadde ‘Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz’

‘Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz’

09.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Oyuncu Barış Murat Yağcı’yla yeni bir ilişkiye başladığı konuşulan İrem Derici:  “Buna, tanışma süreci diyelim. Aşk yaşarsak söylerim”

‘Birbirimizi  tanımaya çalışıyoruz’

İrem Derici, önceki gün Bebek Koru Kahve’de görüntülendi. Mekan çıkışı muhabirimizin sorularını yanıtlayan şarkıcı, hayatının keyifli bir döneminde olduğunu söyledi. Adı, oyuncu Barış Murat Yağcı’yla anılan Derici, birbirlerini tanımaya çalıştıklarını belirtti. “Aşk yaşamaya başlarsak söylerim” diyen şarkıcı, “Zaten Murat’la arkadaşız ve bir süreçten geçiyoruz. Bol bol sohbet edip, ailemizden ve işimizden bahsediyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Aşk konusunda temkinli davrandığını ifade eden Derici, şu açıklamaları yaptı: “2017 çok zor geçti. Her şeyi toparlamışken ve şevkle işime gömülmüşken, tedbirli olmalıyım. Mehter takımı gibiyim, iki adım öne, bir adım arkaya gidiyorum. İnsanların birbirini iyi tanıması gerekiyor. Kimse ayrılmak için bir ilişkiye başlamıyor ya da evlenmiyor.” Yağcı ile aralarındaki yaş farkına da değinen şarkıcı, “Benden büyük olacak diye bir şey yok!” dedi.