Eskişehir Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak Eskişehir'de

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak Eskişehir'de

01.11.2017 - 15:27 | Son Güncellenme:

.

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak Eskişehirde

Memur Sen’e bağlı Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Eskişehir’e geldi.
Birlik Haber Sen Eskişehir şubesini ziyaret eden Budak, daha sonra Eskişehir Şube Başkanı Ercan Yattıkalkmaz ve üyeler ile görüşme gerçekleştirdi. Basın mensupları ile bir araya gelen Budak, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi. Birlik Haber Sen’in TRT, PTT, RTÜK, BYEGM gibi kurumlarda çalışanların üyesi olduğunu belirten Budak, tüm iş kollarında yetkili sendika olduklarını söyledi.
PTT’ye 4 bin 500 personel alınması konusunda konuşan Budak, “PTT’ye 4 bin 500 eleman alınacaktı. KESK’e bağlı Haber Sen’in itirazı ile bu durduruldu. Ancak bin 750 kişinin mülakatları, güvenlik soruşmaları tamamlanmış, çalışacakları iller belli olmuştu. Bu arkadaşlarımız yeni illerine taşınmış ve işe başlamayı bekliyordu. Çok büyük bir mağduriyet var. bu mağduriyetin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Genel Başkan Vekili ve Genel Başkan Yardımcıları ile Eskişehir’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Budak, üyelerinin Eskişehir’deki sorunlarını da not alarak ilgileneceklerini sözlerine ekledi.