Ege Birlik olma çağrısı

Birlik olma çağrısı

14.08.2018 - 03:15 | Son Güncellenme:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ekonomide yaşanan baskı ve saldırılarla ilgili açıklama yaptı.

Birlik olma çağrısı

Döviz üzerinden Türkiye’ye meydan okuyanlar olduğunu ifade etti. Kafaoğlu, “Bu bir ekonomik savaştır. Dik durmaya, devletimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizin dolarınız varsa bizim de inancımız, imanımız, halkımız ve Türk Liramız var. Yerli ve milli olan tüm değerlere sahip çıkacağız. 81 milyon vatandaşımızla birlikte gelen tüm saldırılara püskürtecek güçteyiz. Bu millete kimse diz çöktüremeyecektir. Türkiye bu süreçten daha da güçlenerek çıkacaktır. Türk milletini birlik ve beraberliğe davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Dolarla almadık’

Torbalı’nın Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de, ihracatta Türkiye’de ilk 5 ana merkez arasında yer alan ilçedeki sanayicilere ‘kaygılanmayın’, üreticilere ise ‘daha çok çalışacağız’ çağrısında bulundu, “Biz bu toprakları dolarla almadık, canımızı vererek, kanımızı dökerek aldık. Çanakkale ruhuyla bu dolar baskısına kuşatmasına karşı duyarlı olacağız” diye konuştu.