Cadde Birol Güven'e 'Martı' övgüsü

Birol Güven'e 'Martı' övgüsü

22.03.2018 - 16:10 | Son Güncellenme:

23 Mart'ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan 'Martı' filmi, Başka Sinema'nın düzenlediği 'Başka Çarşamba' etkinliği kapsamında vizyon öncesi seyirci ile buluştu. MinT Yapım imzalı ödüllü film, izleyenlerden tam not aldı.

Birol Güvene Martı övgüsü

Katıldığı festivallerde adından söz ettiren 'Martı' filmi, 23 Mart'taki vizyon öncesi özel bir gösterim ile seyirciyle buluştu. Beyoğlu Sineması'nda düzenlenen etkinliğe filmin senaristi ve yönetmeni Erkan Tunç ve oyuncular katıldı. Film ekibi, gösterim sonrasında sinemaseverlerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"BİROL GÜVEN OLMASAYDI, BU FİLM OLMAYACAKTI"

Martı'yı hayata geçirmek için Birol Güven'le tanışana kadar zorlu bir süreç yaşadıklarını belirten Erkan Tunç, "Karşımızda senaryoyu çok iyi bilen bir Birol Güven çıkmasaydı bu film olamayacaktı" dedi ve Güven'e kendilerine böyle bir fırsat verdiği için teşekkür etti.

Filmi 8-9 kere izlediğini ve her seferinde eğlendiğini belirten başrol oyuncularından Öner Erkan, "Seyircinin de izlerken eğleneceğini, hatta güleceğini düşünüyorum. Yani sadece dram izleyeceğiz diye düşünmesinler" şeklinde konuştu.

'Kadın' dizisiyle yıldızı parlayan ve 'Martı' filmiyle ilk defa beyazperdeyle buluşan Sahra Şaş, "Bu filmin hayatımda çok özel bir yeri olacak. Hem ilk filmim hem de arkadaşımın filmi. Bu nedenle benim için çok büyük anlamı var" ifadelerini kullandı.

Birol Güvene Martı övgüsü