Gündem Birsen Bekgöz kimdir?

Birsen Bekgöz kimdir?

22.05.2018 - 16:48 | Son Güncellenme:

2018 Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yarışan Birsen Bekgöz, oyunlarda gösterdiği azim ve hırsla herkesin sempatisini kazanmayı başardı. Kısa sürede dikkatleri üzerine toplayan başarılı yarışmacı Survivor Birsen'in hayat hikayesi de merak konularından biri haline geldi. Oyunlarda azim gösteren yarışmacı Birsen Bekgöz kimdir?

Birsen Bekgöz kimdir

Birsen Bekgöz kimdir?

Haberin Devamı

Survivor da yarışmacı olan Birsen Bekgöz 18 Ekim 1980 senesinde Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya gelmiştir. Kısa mesafe koşucusu olan Birsen Bekgöz Enka sporcusudur. Birsen Bekgöz 3 kez Türkiye rekorunu kırmayı başarmıştır. Survivor Birsen'in ailesi aslen Ankaralı'dır.

Eğitim hayatına ilk olarak Almanya'da başlayan Birsen Bekgöz, lisans eğitimi için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesine giderek burada lisans eğitimini tamamlamıştır.

Survivor yarışmacısı Birsen Bekgöz, sporcu kariyeri boyunca birden çok Türkiye Şampiyonluğu kazanmıştır.

2004 ve 2005 senelerinde 200 metrede,

2004, 2006, 2010 ve 2013 senelerinde 400 metre engellide birincilikler elde etmiştir.

2004 senesinde Cezmi Or Kupası'nda 400 metre engelli koşusunda da altın madalya kazanmıştır.

Haberin Devamı

Bundan sonraki senede yani 2005 yılında İspanya'nın Almeria şehrinde düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda 200 metre, 400 metre engelli, 4x100 metre bayrak koşusu ve 4x400 metre bayrak koşusu dallarında yarışarak kendini göstermiştir.

Atletik yapısıyla da Survivor yarışmasında dikkat çeken Birsen Bekgöz, kısa mesafe koşucusu olmanın avantajlarını yarıştığı oyunlarda kullanarak birçok zaman Gönüllü takımının kazanmasında yardımcı olmuştur.

Birsen Bekgöz'ün aile hayatı

Sosyal medyada aile hayatına dair çok fazla paylaşımda bulunmayan Birsen Bekgöz evli ve bir kız çocuğu sahibidir. Birsen Bekgöz'ün kızının adı Vera'dır. Vera bu sene 9 yaşına girmiştir.

Heyecanla izlenen ve takip edilen yarışmada dokunulmazlık ödülünü Ünlüler takımının kazanmasının ardından Gönüllüler takımında eleme yapıldı. Elenecek isimler arasına giren Birsen Bekgöz oy çokluğuyla bu hafta hayallerine ve arkadaşlarına veda eden isim oldu. Survivor yarışmacısı Birsen Bekgöz:" Burada yarışmak çok güzeldi. Hakkımızda hayırlısı. Kalan arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum. Bir yanlışım, kusurum olduysa affola" sözleriyle arkadaşlarına ve yarışmaya veda ederek adadan ayrıldı.