Kültür Sanat Birsen Tezer Koç Üniversitesi Müzik Festivali'nde!

Birsen Tezer Koç Üniversitesi Müzik Festivali'nde!

15.02.2013 - 14:54 | Son Güncellenme:

Koç Üniversitesi Müzik Kulübü tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Müzik Günleri’nin ilk günkü konuğu ünlü sanatçı Birsen Tezer olacak. Yeni albümünden şarkılar seslendirecek sanatçının konseri, herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Birsen Tezer Koç Üniversitesi Müzik Festivalinde

2004 yılında kurulan Koç Üniversitesi Müzik Kulübü, 18-21 Şubat arası düzenlediği Müzik Festivali’nde ilk akşam Birsen Tezer’i ağırlayacak. Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek olan festivalde ikinci akşam Tünel Trio & Bilal Karaman Trio, üçüncü akşam ise ‘In Da Saoul’ sahnede olacak.

Haberin Devamı

2009 yılında çıkardığı ilk albümü Cihan’la müzikseverlerin kalbine taht kuran Birsen Tezer, 18 Şubat akşamı SGKM’de yeni albümü olan “İkinci Cihan”dan şarkılar seslendirecek. Festival programı 19 Şubat Salı Tünel Trio & Bilal Karaman Quartet ile devam ederken, 20 Şubat akşamı caz, funk, soul türünde şarkılar söyleyen InDaSoul ile sona erecek.

Bugüne kadar blues, rock, caz, funk, etnik ve Latin müzik türlerinde konserler organize etmiş olan Koç Üniversitesi Müzik Kulübü Müzik Festivali, bu seneki programıyla da müzik tutkunlarına güzel bir müzik ziyafeti sunuyor.

PROGRAM

18 Şubat Pazartesi / 20:00 / Sevgi Gönül Oditoryumu

Birsen Tezer

19 Şubat Salı / 20:00 / Sevgi Gönül Oditoryumu

Tünel Trio & Bilal Karaman Trio

Haberin Devamı

20 Şubat Çarşamba / 20:00 / Sevgi Gönül Oditoryumu

In Da Saoul