Muğla BİTEZ’DE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

BİTEZ’DE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

17.03.2014 - 16:35 | Son Güncellenme:

.

BİTEZ’DE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez beldesine Seçim Ofisi açılışı renkli görüntülere sahne oldu.
Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’un büyük bir coşkuyla karşılandığı açılışta yüzlerce vatandaş seçim ofisinin yer aldığı Bitez Kavşağı’na akın etti.
Açılışta konuşan Bodrum Belediyesi Eski Başkanlarından ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuğrul Acar, “Kanalizasyon için yetkimiz olmamasına, Ankara'nın tüm itirazlarına rağmen İller Bankası'na kabul ettirerek Bitez’e ilk çapayı biz vurduk. Kanalizasyonu tamamladık. Bitez’i turizme açtık ve Bitez şu an bir turizm merkezi haline geldi” dedi.
Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bitez Kavşağı’ndaki Osman Çağlar İş Merkezi’nde yer alan CHP Bitez Seçim Ofisi’nin açılışını yaptı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği seçim ofisi açılışında vatandaşlar Başkan Kocadon’a sevgi gösterisinde bulundular. CHP Bitez seçim ofisinin açılışa Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanında CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Eski Başkanı Tuğrul Acar, CHP Bitez Belde Başkanı, CHP Bodrum Belediyesi Meclis Adayları, partililer ve yüzlerce vatandaş katıldı.