Ege Biz yakarsak söndüremezler!

Biz yakarsak söndüremezler!

13.06.2018 - 04:38 | Son Güncellenme:

Göztepe, kuruluşunun 93. yılını görkemli ses ve ışık gösterisiyle kutlamaya hazırlanıyor. Kulübe gönül veren binlerce taraftar, doğum günleri olan 14 Haziran’ı beklemeden İzmir’de her yeri sarı kırmızıya boyamaya başladı

Biz yakarsak söndüremezler

Göztepe, her yıl olduğu gibi bu yıl da kuruluş yılını görkemli ses ve ışık gösterisiyle kutlamaya hazırlanıyor. Her yıl üstüne koyarak büyüyen kutlamalar İzmirliler için önemli bir etkinlik haline geldi. Sarı kırmızı renklere gönül veren taraftarlar 14 Haziran’ı beklemeden kutlamalara başladı. 10 Haziran gecesi Gültepe’de başlayan kutlamalarda futbolseverler semti sarı kırmızı renklere boyadı. Meşaleler yakıp, marşlar söyleyen taraftar Süper Lig’in yeni gözdesi takımlarının kuruluşunun 93. yılını gönülden kutladı. 11 Haziran gecesi taraftar bu kez de Karabağlar’ı, Göztepe marşlarıyla inletti.

Haberin Devamı

Taraftardan sağduyu çağrısı

Sosyal medya üzerinden “Biz yakarsak söndüremezler” diyen arma sevdalıları, kutlamalara gelecek olan taraftarı uyarmayı da ihmal etmedi. Göztepe taraftarı, “Bu önemli gecenin hayallerimizdeki gibi geçmesi, günün sonunda tüm Göztepe sevdalıların mutlu ve sorunsuz bir şekilde evlerine dönmesi bizim ellerimizde. Bu coşkuya ortak olacak herkesin, Büyük Göztepe taraftarına yakışacak şekilde davranması ve Göztepemizin büyüklüğüne gölge düşürmeyecek bir duruş sergilemesi çok önemlidir” açıklaması yaptı.

Büyük şova son 1 gün

Süper Lig’e çıkarak İzmir’i gururlandıran şanlı Göztepe’nin, her yıl büyük bir çoşkuyla kutlanan ve geleneksel hale gelen kuruluş gösterisi bu yıl da 14 Haziran’da Güzelyalı sahilinde saat 19.25’te başlayacak. Başkan Mehmet Sepil 19.30’da inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı’nda düzenleyeceği basın toplantısının ardından saat 21.00’de tekneyle İzmir sahilini turlayacak. Büyük bir coşkuyla kutlanan 14 Haziran etkinliklerinde sahil boyunca canlı Dj performansı ve ışık şovları geceyi renklendirecek. Susuzdede’ye kurulacak dijital saat ile geri sayım yapılacak ve saatler tam 22.00’yi gösterdiği anda tüm meşaleler ve havai fişekler İzmir körfezini aydınlatacak.