Bursa "BİZDE SATILIK OYUNCU YOK"

"BİZDE SATILIK OYUNCU YOK"

11.12.2014 - 18:31 | Son Güncellenme:

.

BİZDE SATILIK OYUNCU YOK

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, sezon başından bu yana gösterdikleri performanslarıyla İstanbul kulüplerinin markajına giren Ozan Tufan ve Serdar Aziz ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Radyospor’a canlı yayın konuğu olarak katılan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Ozan Tufan ve Serdar Aziz hakkındaki transfer haberlerine açıklık getirdi. Başkan Bölükbaşı, "Futbolcularımızın hepsi değerli. Başka takımların ilgilenmesi çok normal. Ama bizim satılacak futbolcumuz yok. Şu anda Fenerbahçe’den bize Ozan için gelen resmi bir teklif de yok. Fakat rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı’nın bir sözü vardı. ’Değerini bulursa ceketimi bile satarım’. Biz bu söz çerçevesinde hareket ediyoruz. Ederini bulursa ceketimi satarım. Şu anda bir gelişme yok. Ama Ocak ayında bizim kabul edebileceğimiz bir teklif gelirse elbette bunu değerlendiririz. Konu özellikle Ozan ve Serdar olduğu için söylüyorum, oyuncularımızın değeri çok yüksek" diye konuştu.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın yanı sıra Trabzonspor’un da genç yetenek Ozan Tufan’ın peşinde olduğu öğrenilirken, A Milli Takım formasıyla oynadığı ilk maçta gol atma başarısı gösteren Serdar Aziz ile de yine Galatasaray ve Fenerbahçe kolları sıvamış durumda.