Gündem Bizim Hikaye 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.05.2018 - 10:11 | Son Güncellenme:

Bizim Hikaye 34. bölümüyle ekranlara geldi. FOX TV'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Bizim Hikaye yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. Bizim Hikaye 34. yeni bölüme Filiz ve Barış'ın sözlenmesi damga vurdu. Peki Bizim Hikaye 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bizim Hikaye yeni bölümüyle yine oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Peki Bizim Hikaye 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

BİZİM HİKAYE 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şükran’ın Elibol'ların evine girmesi Aysel babaanne tarafından engellenince, Şükran Fikri’yle birlikte Şeyma’nın evine misafir olur. Şeyma, bu kez Fikri’yi Şükran’a kaptırmamaya kararlıdır ve Aysel’den aldığı tavsiyelerle Fikri’yi Şükran’dan uzaklaştırmanın yollarını aramaya başlar. Ancak Şükran’ın planları bambaşkadır ve zengin olma hayallerine Fikri’yi de ortak eder.

Diğer yandan babaannenin varlığı Filiz ve Rahmet’i rahatlatmış, kendini ilk kez evin kızı gibi hisseden Filiz, Barış’la birlikte zaman geçirebilmenin keyfini çıkarır. Fakat onların yokluğunda kader ağlarını örecek ve bu kez felaket minibollardan gelecektir.

Barış ve Tufan ise gizlice Ömer’in gizli yüzünü ortaya çıkarmaya çalışır. Filiz bir badireyi atlatırken bir diğerine düşeceğinden habersizdir...

Haberin Devamı

BİZİM HİKAYE 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bizim Hikaye 35. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.