Teknoloji Black Berry’nin Yeni Akıllı Telefonları Sızdırıldı!

Black Berry’nin Yeni Akıllı Telefonları Sızdırıldı!

29.04.2015 - 09:43 | Son Güncellenme:

Kanadalı BlackBerry, geçirdiği zor zamanları bir türlü atlatamadı diyebiliriz.

Black Berry’nin Yeni Akıllı Telefonları Sızdırıldı

Firmanın çıkardığı yeni telefonlar beğeni topladı, evet. Bunun yanı sıra BBM ve kimi diğer kurumsal yazılımların iOS ve Android gibi platformlara çıkışı da BlackBerry’ye rahat bir nefes aldırdı; ancak o kadar. Apple, Samsung, HTC, LG gibilerinin yanında Kanadalının, hâlâ o eski günlerini arar durumda olduğunu söylemek mümkün. Ancak BlackBerry, elbette ki pes etmiş değil. Bunu, tanıtılan ve resimleri sızdırılan yeni modellerle birlikte görmek mümkün.

İlk olarak firmanın, sevilen modeli Classic’in beyaz versiyonunu tanıttığını belirtelim. Tüm ayrıntılarına şuradan ulaşabileceğiniz BlackBerry Classic’in beyaz versiyonu, ilk olarak Asya’daki kimi pazarlarda satışa sunulacak. Bu pazarlar arasında Endonezya’nın ilk sırada olduğu belirtiliyor.

Sızdırılan diğer cihazlar arasında, firmanın uzunca bir süredir dillendirilen tam dokunmatik ekranlı ve kaydırılabilir klavyeli modeli bulunuyor. “BlackBerry Slider” ya da “BlackBerry Venice” isimleriyle anılan telefonun en ilginç yanı, Samsung Galaxy S6 Edge gibi çift tarafı kıvrımlı bir ekrana sahip olması. Bu kıvrımların Edge’de olduğu gibi gerçek mi, yoksa birer göz yanılması mı olduğu ise bilinmiyor. Onu da zaman gösterecek. Teknik özellikler konusunda da şimdilik herhangi bir sızıntı olmadığını söylemek gerek.

Ortaya çıkan diğer iki resimden biri, (ihtimalen) BlackBerry Passport’un ardından gelecek olan yeni bir modeli; diğeri de, yine BlackBerry Passport’un Porsche Design tasarımlı versiyonunu gösteriyor. Bu modellerin, “Slider” ya da “Venice” kadar çarpıcı olmadıklarını söyleyebiliriz.