Kültür Sanat Black Food Festival Haziran'da İstanbul'da!

Black Food Festival Haziran'da İstanbul'da!

27.05.2019 - 14:35 | Son Güncellenme:

İstanbul, inanılmaz derecede başarı sağlayan çılgın Black Food Festivali'nin bir sonraki durağı. Bu etkinlik Berlin, Budapeşte, Tel Aviv, Helsinki ve New York’tan sonra son 8 ay içinde gerçekleşecek olan 6. Black Food Festival’i olacak.

Black Food Festival Haziranda İstanbulda

Etkinlik Yeri: Dorock XL Kadıköy

Haberin Devamı

Sıra dışı mekân, sürpriz konsept ve muhteşem bir atmosfer, ziyaretçilerini lezzet şöleniyle çıldırtmaya hazırlanıyor.

New York’un kalbini kazandıktan sonra festival ekibi hiç hız kesmeden yoluna devam ediyor ve şimdi sıra 9 Haziran’da İstanbul’da! Etkinlikte yerel siyah yiyecek ve içeceklerin yanında siyah tasarım ürünler ve muhteşem bir parti de sizleri bekliyor olacak.

Festival kapılarını 9 Haziran’da açacak. Ziyaretçiler doğal yapım siyah hamburger, siyah çikolata, makaron, dondurma, makarna, siyah bira, kokteyller, kahve ve diğer siyah ürünler ile birçok siyah tatlı ve şekerlemelerle buluşacak. Kayıt, katılımcılara açıktır. Her türlü siyah yiyecek ve içecek kabul edilecektir. Yaklaşık 15 katılımcı Black Food Festival’inde yer alacak. Bazıları; Görgülü Pastanesi, Banko Burger, The Urban Goat, Çikolatacı Anne, Artisan Candy, Dondurmaccı ve Poppin’ Bubble Tea…

Haberin Devamı

Etkinlik sırasında gastronomi alanında uzman, tanınmış jüri üyeleri, katılımcılar tarafından sunulan yiyecekleri seçecek ve “2019 İstanbul’un En İyi Siyah Yiyeceği” ile “2019 İstanbul’un En İyi Siyah İçeceği” ödüllerini en yaratıcı ve en iyi ürünü üreten katılımcıya takdim edecek.

Giriş sınırlı ve ücretlidir. (Bilet fiyatları; Biletix üzerinden tam gün 70TL, 2 saatlik katılım 60TL ve kapıda 80TL’dir.)

Festival sırasında muhteşem bir DJ Siyah Show ile ziyaretçileri coşturacak.