Cadde Blue Man gösterisine yoğun ilgi

Blue Man gösterisine yoğun ilgi

22.02.2018 - 09:35 | Son Güncellenme:

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Blue Man Group, önceki akşam Zorlu PSM’de gösteri düzenledi. Gösteriye; Özge Özpirinççi-Burak Yamantürk, Doğa Rutkay-Kerimcan Kamal, Onur Atilla-Sinem Ayyıldız ve Emre-Tuğba Belözoğlu gibi ünlü isimler katıldı.

Blue Man gösterisine yoğun ilgi

3,5 aylık hamile olan Doğa Rutkay, gösteriyi izlemeye eşi Kerimcan Kamal ile birlikte katıldı. Performans öncesi gazetecilerle sohbet eden oyuncu, hamileliği hakkında, "Bebeğimiz 3,5 aylık oldu. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız" şeklinde konuştu. Bebeğin cinsiyeti ve ismi hakkındaki sorulara yanıt vermeyen ikili, "Sürpriz" diyerek içeri girdi.

Haberin Devamı

GİŞEYE 3 ADET BİLET BIRAKTI

Özge Özpirinççi, gösteriye sevgilisi Burak Yamantürk’le katıldı. Geçtiğimiz günlerde birlikte gittikleri tatil hakkında konuşan oyuncu, "Dinlenmek için gittiğimiz güzel bir tatil oldu, bize iyi geldi" dedi.

Gösteriye girmeden önce gişeye üç bilet bırakan Özpirinççi, sebebini muhabirlere açıkladı. Sosyal medya hesabından takipçilerine gösterinin yerini ve saatini bildirdiğini belirten Özpirinçci, "Gişeye üç adet bilet bıraktım, izlemek isteyen herkes alabilir" yazarak, instagram hesabından paylaştı.

Yazarlar