Teknoloji Bob Ross ve Efsanesi Geri Dönüyor

Bob Ross ve Efsanesi Geri Dönüyor

12.11.2015 - 17:05 | Son Güncellenme:

Geçen hafta son resim gurularından bir tanesi olan Bob Ross yeniden ekranlarımızdaydı ve ona şükranlarımıza sunmuştuk. Twitch’in Creative etkinliğinde TRT’den tanıdığımız bonus saçlı ressam Bob Ross’un bütün programları maraton olarak...

Bob Ross ve Efsanesi Geri Dönüyor

Geçen hafta son resim gurularından bir tanesi olan Bob Ross yeniden ekranlarımızdaydı ve ona şükranlarımıza sunmuştuk. Twitch’in Creative etkinliğinde TRT’den tanıdığımız bonus saçlı ressam Bob Ross’un bütün programları maraton olarak yayınlanmıştı. Bu yayın sürpriz bir şekilde çok tutuldu ve inanılmaz rakamlar yakaladı. Ne kadar mı inanılmaz? Toplamda 545.880.000 dakika izlendi. 5.6 milyon kişi izledi. 3.8 milyon KappaRoss emojisi kullanıldı. Bob Ross kanalına 7.6 milyon mesaj atıldı. 183.000’den fazla insan aynı anda yayını izledi. İstatistikler yayının oldukça popüler olduğunu gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Hal böyle olunca Twitch, Bob’u geri getirmeye karar verdi. Her Pazar günü saat 15:00 ile 21.30 arasında Twitch.tv/bobross adresinde Bob Ross’un programı The Joy of Painting’in bir sezonunu yayınlayacak. Yayın haklarını elinde tutan Janson Media ve Bob Ross Inc. Twitch yayıncılarının bu haftalık yayınlarını tekrar yayınlama iznini verdi. Böylelikle bölümler ile beraber boya yapmak isteyenler kendi yorumlarını katarak kendi kanallarında yayın yapabilecekler. Ayrıca Twitch’in planlarından bir tanesi de her yıl Bob Ross’un doğum tarihi olan 29 Ekim’de Joy of Painting’in bütün bölümlerini arka arkaya yayınlayacak.