Ege Aliağa Petkim’de Halil Üner şoku

Aliağa Petkim’de Halil Üner şoku

25.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Oyak Renault’ya deplasmanda 68-60 yenilerek ateş hattına iyice yaklaşan Aliağa Petkim’de Antrenör Halil Üner şoku yaşanıyor.

Aliağa Petkim’de Halil Üner şoku

Bursa dönüşü fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve kalbine stend takılan tecrübeli çalıştırıcının sağlık sorunlarının uzayacağını düşünen yönetimin antrenör arayışına girdiği öğrenildi. Yarına kadar takımı çalıştıracağı bildirilen Yardımcı Antrenör Tuğrul Taşkıngenç’in cumartesi günü Beşiktaş deplasmanında da koçluk görevini üstlenebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Serhat gitti Murat geldi
Beypazarı Şekerspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe altyapıdan yetişip kadroda şans bulamayan kaleci Serhat’ı İnegölspor’a sezon sonuna kadar kiralık verdi. Adıyamanspor’dan da Murat Günay’ı transfer etti. Gençlerbirliği altyapısında yetişip Hacettepe, Kastamonu, İnegölspor ve Adana Demirspor’da da forma giyen 26 yaşındaki Murat, Adıyamanspor’da bu sezon dokuz maçta kaleyi korudu. Devre arasında Yılmaz, Rahman, Murat Berge ve Uğur Işıkal’la yollarını ayırıp Hakan, Oğuzhan, Halil ve Ramazan’ı alan Göz Göz’ün ara transferde kadrosuna kattığı 5. isim Murat oldu.

Taraftar tepkisi Özcan’ı üzdü
Akhisar Belediyespor, Bank Asya 1. Ligi’nde ikinci yarıya evinde aldığı 2-1’lik Samsunspor yenilgisiyle başlarken, maç sonrası bir grup taraftarın protestosu, Teknik Direktör Atilla Özcan’ı kahretti. İstifa çağrılarına sitem eden Özcan, “Bu takımı 3. Lig’de düşme potasında alıp, yönetim ve futbolcu kardeşlerimle birlikte 1. Lig’e taşıdık. Karşılığı bu olmamalıydı” diye konuştu. En azından 1 puan almaları gereken Samsunspor maçında özellikle ilk yarıda iyi futbol oynadıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam şu değerlendirmeyi yaptı: “Bir topumuz direkten döndü. Yakaladığımız net fırsatları değerlendiremedik. Ancak mağlubiyete rağmen takım gelecek için olumlu sinyaller verdi. Yeni transferler, fizik güçleri arttığı zaman daha iyi işler yapacaklar.”