Muğla Bodrum'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Bodrum'da Yeni Sezon Hazırlıkları

02.03.2018 - 11:02 | Son Güncellenme:

.

Bodrumda Yeni Sezon Hazırlıkları

Türkiye’nin en önemli turizm kentleri arasında yer alan Bodrum’da oteler yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Ülkenin en seçkin zincirlerinden Titanic Hotels’in Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te hizmet veren oteli Titanic Deluxe Bodrum, 3’üncü sezonuyla misafirlerine merhaba diyecek.
Denize sıfır konumu, 400 metrelik sahil bandı ve yemyeşil doğasıyla kısa sürede kendi müdavimlerini oluşturan Titanic Deluxe Bodrum, bugüne dek 80’e yakın ülkeden konuklarına Türk kültürünü tanıttı.
Seçkin Türk misafirlerin yanı sıra; ağırlıklı olarak, İngiltere, Belçika, Hollanda ve Türki Cumhuriyetler’den misafirlerini ağırlayan otel, spor, sağlık, eğlence ve dünya lezzetlerini bir arada sunuyor.
80 bin metrekare alanda kurulan Titanic Deluxe Bodrum, farklı konaklama alternatifleri, eğlence ve spor aktiviteleri, “SPA”, çocuk kulübü, dünya lezzetlerini sunan restoranları ve su parklarıyla bölgenin en çok tercih edilen otellerinden biri.
Misafirlerin konforu ve memnuniyeti için tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü otel, Bodrum’da ilk ve tek yürüyen merdiven sistemine de sahip.
Kongre turizminde iddialı
Geçtiğimiz yıllarda, ilaç firmaları, ünlü kozmetik markaları ve otomotiv şirketlerinin yıllık olağan toplantılarına ev sahipliği yapan Titanic Deluxe Bodrum, 2018 yılında da birçok kongreye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
500’ün üzerinde çalışanıyla misafirlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını kaydeden Genel Müdür Murat Konuk, “Turizm sektörü çok geniş bir hizmet alanına sahip. Konaklamalarla birlikte iş dünyasına yönelik kongreler için de profesyonel çözüm ortaklığı sunuyoruz. Kongre turizmi, nitelikli bir hizmet gerektiriyor ve bu konuda da tercih edilmenin gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Tüm ayrıntılar misafirlerin memnuniyeti için
Titanic Deluxe Bodrum’un standart, superior, family, deluxe ve villa özelliklerinde farklı konaklama alternatiflerine sahip olduğunu kaydeden Genel Müdür Murat Konuk, “Dekorasyonda modern mimariyle doğallığı birleştiren, benzersiz deniz manzarasına sahip doğayla iç içe odalar, ihtiyaç duyulabilecek en ince ve şık detaylarla tasarlandı. Uzman şefler eşliğinde her damak tadına hitap eden ana restoranların yanında, gurme lezzetlerden vazgeçemeyenler için A la Carte restoranlar, Pascarella, Begonvil, Hasır ve The Beef Grill Club ile tüm dünya mutfaklarını tek çatı altında konuklarımıza sunuyoruz. Bu yıl için de hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.