Ege Bodrum ısındı sahiller doldu

Bodrum ısındı sahiller doldu

30.04.2017 - 05:56 | Son Güncellenme:

Yerli ve yabancı turistler, plajlara koştu; ilçe esnafı bayram etti

Bodrum ısındı sahiller doldu

Bodrum’da sıcak havaların gelmesi ile birlikte yerli ve yabancı turistler sahile akın etti, esnaf da rahat bir nefes aldı.

Haberin Devamı

Bodrum’da perşembe gününden itibaren hava sıcaklığı 27 dereceye ulaşırken, deniz suyu sıcaklığı da 20 dereceye yükseldi. Sahillerdeki görüntüler yaz aylarını aratmadı. İsrail, Suudi Arabistan, Hollanda, Danimarka, Fransa, İngiltere ve Belçika’dan gelen turistlerle, yerli turistler sıcak havanın etkisi ile Bodrum çarşı merkezindeki Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet plajlarını doldurdu. Yerli ve yabancı turisler sahilde güzel havanın tadını çıkardı, denize girdi, güneşlendi.

Bu sezon umutluyuz

Bazı turistler teknelerle günübirlik mavi tura çıkarken, birçok turist de su sporu yaptı. Son bir hafta içerisinde Bodrum’a yaklaşık 11 bin turistin geldiği belirtildi. Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Halil Özyurt esnafın yüzünün gülmeye başladığı belirtti, “Asla umudumuzu yitirmedik. Yurtiçi ve yurtdışında tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bodrum’un eski günlerine döneceğinden kuşkunuz olmasın” dedi.