Gündem Bodrum Masalı 13. bölümde Ateş sinirlerine hakim olamıyor!

Bodrum Masalı 13. bölümde Ateş sinirlerine hakim olamıyor!

16.11.2016 - 14:20 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen Bodrum Masalı'nda Ateş kavga ediyor. Bodrum Masalı 13. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor...

Bodrum Masalı 13. bölümde Ateş sinirlerine hakim olamıyor

Bodrum Masalı başrollerinde Timuçin Esen ve Şevval Sam gibi başarılı isimler yer alıyor. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Bodrum Masalı 13. bölümde Ateş başını belaya sokuyor. Bodrum Masalı her Pazar saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile bulışuyor...

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 13. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alara, Ateş ile ayrılıklarını atlatamamaktadır. Ateş, kendisini onun yanında olmak zorunda hisseder. Aslı yeni hayatına hazırlanmaktadır. Öğrenci yurduna yerleşir. Faryalı, Yıldız’a olan aşkını kalbine gömmek için uzaklaşmıştır.

Cenk’in, Su’ya çok büyük bir sürprizi vardır. Bu sürpriz ikisinin de hayatını değiştirmek üzeredir. Aslı ve Kelebek, öğrendikleri büyük sır ile ne yapacaklarını düşünmektedirler. Evren köşeye sıkışmak üzeredir.

BODRUM MASALI HİKAYE VE KÜNYE

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Haberin Devamı

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.