Gündem Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanında sürpriz bir gelişme yaşanıyor!

Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanında sürpriz bir gelişme yaşanıyor!

25.11.2016 - 14:07 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı dizisi soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Bodrum Masalı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Evren, Faryalı'yı tuzağa çekiyor; sürpriz bir gelişme yaşanıyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar günü Kanal D'de.

Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanında sürpriz bir gelişme yaşanıyor

Ekranların heyecanla beklenen dizisi Bodrum Masalı yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Gözyaşlarının sel olduğu Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Bodrum Masalı son bölümde, hep birlikte yenilen akşam yemeğinde, sırlar ortaya dökülmüştü. Peki Bodrum Masalı 14. yeni bölümünde seyirciyi nasıl bir sürpriz bekliyor?

Haberin Devamı

Yapımcılığını TMC Film – Erol Avcı’nın, senaristliğini Başar Başaran, Emre Özdür üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, başrollerini ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Ezgi Şenler ve Bora Cengiz'in paylaştığı Bodrum Masalı dizisi 14. yeni bölümüyle 27 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'da Kanal D'de.

BODRUM MASALI 14. BÖLÜM

Evren, Faryalı’yı kurduğu tuzağa çekmiş, ondan hesap sormayı planlamaktadır ancak işler umduğu gibi gelişmeyecektir. Ateş, Aslı ve Kelebek, Su’nun hayalini gerçekleştirmek üzere Cahit’in inşaatından malzeme indirmiş ama yakalanmışlardır. Onları izleyen bir çift göz daha vardır. Alara ise, planlarını bozmak için harekete geçildiğinden habersiz zaferine hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

Gözde, Evren’in Yıldız’a dönüşüne bozulmuştur. Evren’i affetmemeye bu kez kararlı görünmektedir.

BODRUM MASALI 14. BÖLÜM FRAGMANI



OYUNCULAR

Timuçin Esen

Faryalı

Kelebek’in ağabeyi. 8 yıl önceki kazadan beri kardeşine babalık da yapıyor. Lisenin ardından çalışmaya başladığı, şimdi patronu olduğu otel için Bodrum’a gelen Evren ve Yıldız, onun canını sıkacak.

Şevval Sam

Yıldız

Yardımsever ve vicdani değerleri yüksek bir kadın. Çocukları ile arası çok iyi. Karakterindeki falsoları bilse de kocası Evren’i seviyor. Yıllar sonra Bodrum’da o otele dönmek, Yıldız için hayatında ilk kez çalışmak, para kazanmak demek. Üstelik eski sevgilisi Faryalı ile dip dibe…