Gündem Bodrum Masalı son bölümde Aslı büyük bir şok yaşar! (Bodrum Masalı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!)

Bodrum Masalı son bölümde Aslı büyük bir şok yaşar! (Bodrum Masalı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!)

12.03.2017 - 10:52 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı dizisi dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. Hemen ardından yayına giren Bodrum Masalı 28. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Bodrum Masalı'nda bu hafta Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenen Aslı büyük şok yaşar...

Bodrum Masalı son bölümde Aslı büyük bir şok yaşar (Bodrum Masalı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı)

Pazar akşamları ekrana gelen Bodrum Masalı dizisinde Yıldız, gerçekleri öğrenince büyük ikileme düşüyor. Aslı, yıllarca abisi olarak gördüğü Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı. Faryalı ile 20 yıl sonra mutluluğu bulduğunu düşünen Yıldız, onun bir başkasından çocuğu olduğunu öğrenince karmakarışık duygular içine girdi. Bodrum Masalı 27. yeni bölümü 12 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranındaydı.

NEJAT İŞLER, SETTE GÖZYAŞLARINA ENGEL OLAMAD!

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen dizisi Bodrum Masalı ile ekranlara geri dönen Nejat İşler, bir sahnenin çekimleri, Ocak 2014’te kaldırıldığı hastanede yapılınca duygusal anlar yaşadı.

i Nejat İşler’in Ocak 2014’te kaldırıldığı ve ilk tedavisinin yapıldığı hastanede çekildi. “Ölmeye yattığım, ölümü yakından gördüğüm hastanede çekim yapıldı”, diyen Nejat İşler, çekimler sırasında duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Bodrum Masalı son bölümde Aslı büyük bir şok yaşar (Bodrum Masalı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı)

Hastalığının ardından uzun süre komada kalan ve aylar sonra taburcu olan Nejat İşler, 4 yıllık kuralını bozmuş Kanal D’de ekrana gelen ‘Bodrum Masalı’nm kadrosuna şubat ayında dahil olmuştu.

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BODRUM MASALI 27. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı, en sonunda babasının kim olduğunu öğrenir. Küçüklüğünden beri en yakınında olduğu, ona ağabeylik yapan Faryalı’nın kızı olduğu gerçeği ona şok yaşatır. Faryalı ile 20 yıl sonra mutluluğu bulduğunu düşünen Yıldız, onun bir başkasından çocuğu olduğunu öğrenince karmakarışık duygular içine girer.

Haberin Devamı

Üstelik Aslı’nın annesi, geçmişte Yıldız’ın Faryalı’yı terk etmesine sebep olan Maya’dır. Bu sırada Maya, Bora’nın planının parçası olarak Atina’dan Bodrum’a gelmiştir. Gideceği ilk yer Yıldızlı Otel’dir. Kendisini orada ne büyük sürprizlerin beklediğinden tamamen habersiz olarak…

Aslıhan Gürbüz Bodrum Masalı'nda!

Kanal D’nin Pazar akşamları ekrana gelen ve büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Bodrum Masalı’na ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz dahil oldu. Güzel oyuncu dizide Aslı’nın çok uzun zamandır aradığı ama bir türlü izine rastlayamadığı annesi Maya karakterine hayat verecek