Gündem Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanında Aslı gördüğü manzara karşısında şoke oluyor!

Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanında Aslı gördüğü manzara karşısında şoke oluyor!

19.03.2017 - 08:43 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Bodrum Masalı 28. son bölüm ile ekrana geldi. Maya'nın geri dönmesi ve Aslı'nın gerçekleri öğrenmesinin ardından bütün aile bir arada keyifli anlar yaşadı. Ekrana gelen son bölüm ardından yayınlanan Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanında ise Maya, Aslı'yı Atina'ya götürmek istiyor. Aslı, Ateş'i bir başkası ile öpüşürken yakalıyor. Bodrum Masalı yeni bölümü ile Pazar akşamı ekrana gelecek.

Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanında Aslı gördüğü manzara karşısında şoke oluyor

Bodrum Masalı 28. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Merakla beklenen Bodrum Masalı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aslı'nın babası olduğunu öğrenen Faryalı ile Ateş gelecekleri hakkında konuşurlar. Aslı'nın sevgilisi Ateş, bu durum hakkındaki kafa karışıklığını gidermek istiyor.

Haberin Devamı

Herkesin keyfini kaçırdığını düşünen Maya, Atina'ya dönmek için hazırlıklar yapar. Aslı'ya da kendisiyle Yunanistan'a gelmesini teklif eder. Ateş ile Lal'in yakınlaştığını gören Aslı, büyük bir ikileme düşer,

Bodrum Masalı son bölümünde ise Bora'nın, Maya'ya olan ilgisi artıyor; Lal'in bu durumdan rahatsız olduğunu anlayan Evren bunu kullanmaya çalışıyor! Aslı, annesi Maya ile tanışır. Bu tanışma iki taraf için de hem mutluluk verici hem de sarsıcı olur. Bu tanışma sadece Maya ve Aslı'yı değil, herkesin hayatını etkileyecektir. Yıldız’ın doğum günü gelmiştir. Onca sene ayrı geçirdikten sonra bu özel günü, Faryalı ile ilk defa birlikte kutlayacaklardır. Ancak Faryalı’ nın hayatındaki dalgalanma, Yıldız ile ilişkilerine de yansır ve Maya’nın varlığı ikili arasına girmeye başlar.

BODRUM MASALI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bora, Maya’yı tanıdıkça onunla daha da ilgilenmeye başlamıştır. Lal bu durumdan rahatsızdır. Üstelik Evren, Lal’i avucunun içine almış, Bora’nın sırlarını öğrenmek için onu sıkıştırmaktadır. Bora ile Faryalı arasındaki düşmanlık, Maya’nın varlığı ile daha da bilenir. İki adam kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 29. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ