Gündem Bodrum Masalı 39. yeni bölümde Su ve Kelebek barışacak mı?

Bodrum Masalı 39. yeni bölümde Su ve Kelebek barışacak mı?

21.05.2017 - 09:41 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı 38. son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Bodrum Masalı 39. yeni bölüm fragmanında Su ve Kelebek arasındaki yakınlaşma gözlerden kaçmıyor. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Bodrum Masalı 39. yeni bölüm fragmanında Aslı, Bora'yı polislerden kurtarırken; Ateş ve Uzay, Haydar Efe'ye kız kaçırma peşine düşüyor.

Bodrum Masalı 39. yeni bölümde Su ve Kelebek barışacak mı

Bodrum Masalı 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de ekrana gelen Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Su ve Kelebek barışacak mı merakla bekleniyor. Bodrum Masalı 39. yeni bölüm fragmanında Bora'yı polislerden Aslı kurtarıyor. Ateş ve Uzay, Haydar Efe'ye kız kaçırmasında yardım ediyorlar. Kelebek, Faryalı'nın hangi planına ortak oluyor?

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 38. BÖLÜM ÖZETİ

Bodrum Masalı dizisinde Faryalı, Ateş ve Kelebek'ten Bora'ya beklenmeyen yardım eli! Annesinin ölümü ile bozguna uğrayan Bora, Evren ve Gözde'nin kendisini ihbar etmesi sonucu annesinin cenazesine katılamayacak duruma geliyor ama Faryalı'nın önderliğinde gelen yardım eli, işlerin seyrini değiştiriyor. Gözde, herkese oynadığı bebek oyunundan sonra Evren ile iş birliği yapması, ikisinin de foyasını ortaya çıkarır. Bora, intikam yemini ederken yardımına düşman olduğu Faryalı koşar. Faryalı, Kelebek ve Ateş'in de desteğini alacak olan Bora, şimdi her zamankinden daha güçlüdür.

Bora, annesinin cenazesini toprağa verebilmek için yakalanma riskine rağmen Bodrum’a dönmeye karar verir. Bu tam Evren’in aradığı fırsattır, Gözde’yi de planına uymaya zorlar. Polis baskınlara başlar, her yerde Bora’yı ve beraber çalıştığı kişileri aramaktadırlar. Faryalı ise, eski anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak bu hassas konuda Bora’ya yardım edecektir. Bu arada, büyük bir kavganın ardından Su tarafından terk edilen Kelebek perişan olur. Onları barıştırmak yine Aslı ve Ateş’e düşer.

BODRUM MASALI 38. BÖLÜM FRAGMANI



BODRUM MASALI FİNAL KARARI

Dizi kadrosundakı, Timuçin Esen, Şevval Sam, Nejat İşler, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Aslıhan Gürbüz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz, Ezgi Şenler, Hilmicem İntepe ve Basri Albayrak’ın paylaştığı Bodrum Masalı final yapacak.

Haberin Devamı

Yaz dizisi olarak başlayan ancak reytinglerdeki başarısıyla yeni sezonda da devam eden Bodrum Masalı dizisinin çekimleri de sona erdi. Yıl boyunca çekimler için Bodrum’da yaşayan dizinin oyuncularının da Bodrum’dan ayrılmaya başladığı öğrenildi.