Gündem Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanını izleyici ile buluşturdu!

Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanını izleyici ile buluşturdu!

20.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı dün akşam 9. son bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı dizide Cahit ve Ateş'in arası iyice açılırken; Su'nun kararı Kelebeği sarstı. Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte merak edilenler..

Bodrum Masalı 10. bölüm fragmanını izleyici ile buluşturdu

Yapımcılığını TMC yapım'ın üstlendiği Bodrum Masalı dizisinin başrollerinde Timuçin Esen, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe, Alperen Duymaz, Murat Aygen, Şevval Sam yer alıyor. Bodrum Masalı 9. son bölümde Ateş'in Cahit'e attığı yumruk ise tüm aileyi etkiledi. Yıldız Otel'i kapatmak isteyen Cahit amacna ulaşabilecek mi? Öte yandan Cahit ve Evren arasında yeni bir plan mı devreye girecek. Bodrum Masalı 9. son bölüm ile 20 Ekim Perşembe saat 20:00'da Kanal D ekranındaydı.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alara babasına yumruk atan Ateş’i terk eder. Cahit çok hınçlanmıştır, intikam için harekete geçer. Evren ve Gözde bu yeni durumu kendi satış planları için kullanmaya çalışırken, Gönenç de onların birbirlerini uzun süredir tanıdıklarını gösteren bazı bilgilere ulaşır, ikisinin sırrına adım adım yaklaşmaktadır.

Su, ABD’de okuma imkanını annesine anlatır ama Cenk’le beraber gideceğinden bahsetmez. Su’nun gidiş hazırlıkları Kelebek’i üzerken, İpek de gitgide Kelebek’e tutulmaya başlamıştır. Otele ve plaja olanlar yüzünden kendisini sorumlu hisseden Ateş, bu durumu düzeltmek için Faryalı’yla konuşur… Tehlikeli bir maceraya atılmak üzeredir.