Gündem Bodrum Masalı’nın 17. bölüm fragmanında Evren'den kritik karar!

Bodrum Masalı’nın 17. bölüm fragmanında Evren'den kritik karar!

21.12.2016 - 10:48 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. 17. bölüm fragmanı yayınlanan Bodrum Masalı'nda Faryalı’nın Evren ve Gözde’yi bir arada görüyor. Bodrum Masalı 17. yeni bölümde, Evren aldığı kararla tüm aileyi dağıtıyor. Yıldız ve çocukları bunun üstesinden gelmeye çalışıyor. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

Bodrum Masalı’nın 17. bölüm fragmanında Evrenden kritik karar

Bodrum Masalı reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı yeni bölümde Aslı tüm gerçekleri Ateş'e açıklıyor. Ateş bunca zamandır gerçekleri ondan sakladığı için Aslı'ya olan güvenini kaybediyor ve tepki gösteriyor. Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe'nin paylaştıkları Bodrum Masalı dizisi 17. yeni bölümü ile 25 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

BODRUM MASALI 17. BÖLÜM FRAGMANI



BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 16. yeni bölümde; Aslı, gizlediği gerçeği Ateş'e söylüyor; uzun süredir sakladığı için Ateş'in güvenini kaybediyor!

Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır.

Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.