Yaşam Boğaz'ın ortasında konser

Boğaz'ın ortasında konser

10.07.2017 - 17:41 | Son Güncellenme:

İstanbul Boğazı’nın tam ortasında yapılan “Müzik Boğaz’dan Gelir” konserleri kapsamında birbirinden ünlü isim ve gruplar hayranlarıyla buluşuyor...

Boğazın ortasında konser

Flört,
12 Temmuz çarşamba
Müzik boğaz'dan gelir teknesinde!

Haberin Devamı

"Rasta Baba, Eski Dostum, Yola Devam, Cemiyette Pişiyoruz, Dün TRT'de İzledim, Biz" gibi şarkılarıyla sıkı bir dinleyici kitlesi yaratan Flört üçlüsü, 2012 yılına kadar yayımladıkları dört albümden sonra yeni albümler "BAMBAŞKA" ile dinleyicileri ile buluştu.

"Dünyada uygulanan politikaların sıradan bir birey üstündeki uyutma etkisi, bütün sosyal yapıyı derinden tehdit etmekte. Karmaşa büyümekte, alarm çalmakta! 'Uyanman Lazım!' gün içinde kaç kere delirmek üzere olduğunuzu, kendinize kaç kere 'Kafayı Yedim' dediğinizi hiç düşündünüz mü?

Buna rağmen 'Yola Devam, Mutluyuz Biz, Seni Çok Özledi, Hala Çok Güzelsin' diyebiliyorsak bu konser tam size göre.

Konser başlangıç saati 21.00
55 Lira.

Deniz tekin & Özge fışkın, 14 Temmuz cuma, müzik boğaz'dan gelir teknesinde

Haberin Devamı

Deniz Tekin

Youtube’dan yayınladığı videoları ile milyonlarca kişiye ulaşan genç sanatçı Deniz Tekin, çok sevilen cover'ları dışında yeni albümü Kozakuluçka’yı dinleyenleri ile paylaşacak!

Özge Fışkın

Özge Fışkın, 2000 – 2005 yılları arasında Sertab Erener ile geri vokal olarak çalıştı. 2003'te Eurovision şarkı yarışmasında Sertab Erener'in birincilik kazandığı ekipte dansçı ve geri vokal olarak Türkiye'yi temsil etti. Kilitler, Bir Avuç Fotoğraf, Her Şeyin 1 Zamanı Var adlı üç albümü bulunan Özge Fışkın, 2016 yılında "Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları" proje albümünde, Tuna Kiremitçi ile birlikte seslendirdiği "Bana Sebepsin" ile yer aldı.

Özge Fışkın, bu özel gecede, kendi şarkılarının yanı sıra çocukluğundan itibaren onu en çok etkileyen şarkıları da sevenleriyle buluşturacak.

Kapı açılış 21.00
55 Lira.

Yazarlar