Muş Bölgenin Plastik İhtiyacı Muş'tan Karşılanıyor

Bölgenin Plastik İhtiyacı Muş'tan Karşılanıyor

17.08.2017 - 15:26 | Son Güncellenme:

.

Bölgenin Plastik İhtiyacı Muştan Karşılanıyor

MUŞ (AA) - Muş Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet yürüten Muş Plastik firması, bölgenin gıda ambalajı ihtiyacını karşılıyor.

Haberin Devamı

Firma yetkilisi Mahsum Özdemir, gazetecilere yaptığı açılamada, gıda ambalajı üretimi yaptıklarını söyledi.

Bölgenin plastik ihtiyacını karşıladıklarını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

"Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin gıda ambalajı ihtiyacını karşılamaktayız. Burada 25 işçi istihdam ediyoruz. Plastik gıda ambalajı sektöründe bölgenin ihtiyacını karşılamakla birlikte, buradaki istihdam sayısını baz alarak güzel işler yapıyoruz. Doğu ve Güneydoğu'daki tüm illere satış yapmaktayız. Ayrıca Kayseri, Konya ve Adana illerindeki tulum peyniri sektöründe faaliyet yürüten firmalara ambalaj göndermekteyiz. Yılda 750 ton hammadde tüketimimiz var ve yıllık yaklaşık 7 milyon lira satış yapıyoruz."

Haberin Devamı

- Yüzde 100 büyüme hedefi

Özdemir, firma olarak büyümeyi hedeflediklerini ve Cazibe Merkezleri Programı'na proje sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Eğer projemiz onaylanırsa, istihdam sayısında yüzde 100 artış olacak. Bölgenin istihdama, gelişmeye ve kalkınmaya ihtiyacı var. Bu tür işletmelerin sayısının artması gerekiyor. Organize sanayi bölgesinde, 7 gün 24 saat çalışan tek firmayız. Projemiz onaylanırsa, 2 bin metrekare kapalı alanda imalathane kuracağız ve 25 kişiyi daha istihdam etmiş olacağız. Bu tür desteklerin özellikle bölgemiz için büyük katkı sunacaktır."