Bolu Boluspor-Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları

Boluspor-Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları

20.03.2018 - 15:53 | Son Güncellenme:

Bilet fiyatları, numaralı 100, kapalı 75, maraton 35, kapalı (A-B) misafir 75 ve kale arkası misafir 35 lira olarak belirlendi

Boluspor-Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları

BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ile oynayacağı özel maçın bilet fiyatlarını açıkladı.

Haberin Devamı

Boluspor kulübünden yapılan açıklamada, Bolu Atatürk Stadyumu'nda 23 Mart Cuma günü saat 18.00'da Fenerbahçe ile oynayacak hazırlık maçının biletlerinin, 21 Mart Çarşamba günü passolig gişesi ve passo.com.tr'den satışa çıkacağı bildirildi.

Passolig kartı olmayan taraftarlar için Atatürk Stadyumu passolig gişesinde kağıt bilet satışı yapılacağı belirtilen açıklamada, "Kartı olan taraftarlarımız kartlarına maç bileti satın alabilecek. Bilet satışları Atatürk Stadyumu passolig gişesi ve passo.com.tr'de olacaktır. Numaralı, kapalı, maraton ve kale arkası tribün kombineleri bu maçta geçersizdir. Fenerbahçe taraftarları, kale arkası ve kapalı (A-B Blok) tribünlerine giriş yapabileceklerdir." denildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, maçın bilet fiyatlarının numaralı 100, kapalı 75, maraton 35, kapalı (A-B) misafir 75 ve kale arkası-misafir 35 lira olarak belirlendiği kaydedildi.