Gündem Bomba uzmanı polis hastanede şehit oldu

Bomba uzmanı polis hastanede şehit oldu

15.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanmasının ardından 31 Mart’ta Ankara GATA’da tedaviye alınan polis memuru Ozan Özmen (37), dün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Özmen’in, eski Bartın Vali Yardımcısı Özgür Aydın Özmen’in oğlu olduğu bildirildi.

Bomba uzmanı polis hastanede şehit oldu

8 yıllık polis memuru olan şehit Özmen için hastane bahçesinde tören düzenlendi. Törene, şehidin babası eski Bartın Vali Yardımcısı Özgür Aydın Özmen, annesi Suzen Özmen ve yakınları ile Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, GATA Komutanı Korgeneral Ömer Paç, Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, askerler ve polis memurları katıldı. Meslektaşları tarafından GATA’dan alınan Özmen’in cenazesi katafalka konulduktan sonra helallik alındı.
Özmen’in cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere Ordu’nun Mesudiye ilçesine gönderildi. Şehit Özmen Mesudiye ilçesindeki Beyağaç Mahallesi’nde bugün düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Yazarlar