Ekonomi Bomonti’yi uçuracak!

Bomonti’yi uçuracak!

06.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tahincioğlu, 250 milyon dolarlık ‘Nidapark Bomonti’yi satışa çıkardı. Kısa süre için yüzde 5 peşinatla satışa çıkan şirket, 60 aya 0 faiz, 120 aya kadar yüzde 0.45 faiz seçeneği sunuyor

Bomonti’yi  uçuracak

Yeni yatırımlarına devam eden Tahincioğlu, Nidapark Bomonti projesini satışa çıkardı. Metrekare birim fiyatlarının 8 bin 300 liradan başladığı projede en düşük daire fiyatı ise 714 bin lira olarak belirlendi. Nidapark Bomonti Teras, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Meydan, Nidapark Bomonti Suit olmak üzere 5 bölümden oluşan projede, bir yüksek katlı kule ile 4’ü 5 katlı yatay blok yer alıyor. Projeyi kendi stoku olan arsa üzerinde hayata geçiren Tahincioğlu, ayrıca yanındaki bir arsayı da alarak projeyi büyütürken, toplamda 250 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

‘Yüzde 100 kazandırır’

Bomonti’nin tarihi ve kültürel yapısıyla önemli bir geçmişi olduğunu behlirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bölgeyi ayrıca iş ve eğlence merkezi olması ile ulaşımın ana hatlarına yakınlığı nedeniyle özellikle tercih ettiklerini söyledi. Tahincioğlu, “Proje bulunduğu bölgenin de dinamikleri gereği hem modern yaşamın gereksinimlerini, hem de mahalle yaşamının detaylarını barındırıyor. Karma projelerdeki uzmanlığımızla devam ettiğimiz projemizde hem yüksek, hem de yatay yaşam tercihlerine yanıt veriyoruz. Doğru yerde doğru proje her zaman karşılığını buluyor. Burada fiyatlarımız bölgeye göre çok uygun. Proje tamamlandığında kullanıcılarına yüzde 100 kazandıracağına inanıyoruz. Ödemede ise pek çok seçenek var. Yüzde 5 peşinatla 60 aya kadar 0 faiz, 120 aya kadar 0.45 faiz oranı sunuyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

151’i satıldı

Nidapark Bomonti projesinde toplam 599 konut, 60 adet ofis ve 18 adet cadde mağazası olduğu bilgisini veren Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım, ön talep döneminde ciddi bir talep aldıklarını, konutların 151’inin satıldığını ifade etti. Projede bulunan meydanla birlikte bölgenin sosyal hayatına da katkı sunacaklarını kaydeden Çalım, “Bu nedenle zengin sosyal alanlar tasarladık. Nidapark Bomonti Kule’de 1+1’den 4,5+1’e kadar daire tipleri bulunuyor. Nidapark Bomonti Teras ise terasları ve yatay yerleşimiyle 1+1’den 4+1’e kadar değişen daire tipleriyle alternatif sunuyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler için birer adet, 3+1 daireler için ikişer adet ve 4+1 dairelere üç otopark yeri tahsis ediliyor” dedi.

‘Kampanya canlılık getirdi’

Emlak Konut GYO’nun bugüne kadar gerçekleştirdiği ve ekonomiye katkı sunmayı amaçladığı tüm kampanyalara katıldıklarını belirten Özcan Tahincioğlu, mevcut ‘Şimdi Al 2019’da Öde’ kampanyasına da katıldıklarını hatırlattı. Tahincioğlu, “Kampanyalar hem Türk ekonomisine sağladığımız katkıları artırdı, hem de vatandaşın alımını kolaylaştırdı. Bu kampanyada diğerleri kadar hızlı satışlar olmasa da biz şirket olarak yoğun talep alıyoruz. Bu projede de yüzde 5 peşinat, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde 0 faiz ile 61-120 aylık seçilen vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faiz imkânı oluşturduk. Peşin alıma yüzde 15 indirim yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

2017’de 2 proje daha gelecek

Özcan Tahincioğlu, 2017 sonuna kadar 2 aylık süreçte İstinye projesini ve butik bir proje olarak hayata geçirdikleri Kağıthane projesini de satışa çıkaracaklarını söyledi. Kayaşehir projesiyle ilgili de son bilgileri paylaşan Tahincioğlu, “Burada 3. Palladium AVM’yi hayata geçiriyoruz. Gelecek yıl sonuna tamamlanacak” dedi.

Sektörde önemli bir enstrüman olarak öne çıkan ‘gayrimenkul yatırım fonlarını’ da değerlendiren Tahincioğlu, fonlarla yakın çalıştıklarını belirterek, yeni satışlar yaptıklarını da söyledi. Tahincioğlu, “Gayrimenkul yatırım fonlarıyla çalışmalarımızı ilerletmek amacındayıçz” ifadesini kullandı.

Yazarlar