Teknoloji Bootcamp İstanbul’da

Bootcamp İstanbul’da

02.07.2014 - 15:10 | Son Güncellenme:

Start-up platformu Melekbul, ABD’nin en önemli teknoloji kamplarından sayılan “technology bootcamp”i Istanbul’a getiriyor.

Bootcamp İstanbul’da

21’inci yüzyılın bilgisayar bilimi eğitimi olarak görülen ve Kaliforniya Üniversitesi, Berkeley eğitmenleri tarafından hazırlanan hızlandırılmış programlar, Silikon Vadisi’ndeki start-up’larda çalışmak ve yıllık 65 bin dolar kazanmak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor!

Haberin Devamı

4-10 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek TEK Bootcamp, teknoloji alanında kariyer yapmayı planlayan, işe nereden başlayacağını bilemeyen ya da dijital tasarım konusunda kendini geliştirmeyi hedefleyenler için yeni bir kapı açıyor.

Alışıldık toplantı odalarındaki eğitimlerden farklı yapısı, yurt dışından gelecek eğitmenlerle hazırlanan ders içerikleriyle farklilaşan TEK Bootcamp ile teknolojinin farklı dallarında uzmanlaşabilirsiniz.

TEK Bootcamp’in ilk aşaması FAZ 1‘de bir hafta boyunca Twitter Bootstrap, HTML 5, CSS 3, duyarli web tasarimi (responsive web design), mobil tasarım, web sunucu bakımı gibi konularda a’dan z’ye eğitim verilecek. Ev ortamında alternatif eğitim yapısıyla düzenlenecek program hafta içi 19.00-22.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 10.00 – 19.00 arasında yapılacak.