Gündem Bora Akkaş kimdir?

Bora Akkaş kimdir?

04.03.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:

Bora Akkaş bu akşam ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk oluyor. . Kanal D ekranlarının yıllardır Cuma akşamları vazgeçilmez programı Beyaz Show'da Bora Akkaş'ın sergileyeceği performans merak uyandırıyor.Peki Bora Akkaş kimdir? İşte Bora Akkaş hakkında bilinmeyenler..

Bora Akkaş kimdir

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Peki Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim?

Haberin Devamı

Beyaz Show Bu Hafta Yine Dopdolu Bir Programla Ekrana Geliyor

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü oyuncu Meryem Uzerli, ilk kez Beyaz Show’un konuğu olan yetenekli isim Ozan Güven, genç yetenek Bora Akkaş, yakışıklı müzisyen Gökhan Tepe ve ünlü söz yazarı yorumcu Ayla Çelik konuk oluyor.

BORA AKKAŞ KİMDİR?

Reklam, dizi-film oyuncusu, şarkıcı.

Akkaş öncelikle şehir tiyatrolarında eğitim almıştır ve ilk kez "Gönlümdeki Köşk Olmasa" isimli filmde rol almıştır. Bu filmdeki performansı sayesinde Altın Portakal ödülünü almıştır. "Hakunamatata" isimli müzik grubunun bass gitar üyesi olarak müzik alanında çalışmalar yapmaktadır. Başlarda A4 Records çatısında çalışmalarına başlamıştır, daha sonra A4 Records'la yolunu ayırıp çalışmalarına devam etmiş ve birçok track yapmıştır. 2008 yılında Miller'ın yaptığı "Miller Music Factory" yarışmasına Deniz Gürzumar'la birlikte "Bize Kızma" isimli parçayla katılmıştır, ve ikinci olmuştur. Bu sırada çeşitli dizilerde rol almış.oyunculuğa devam etmiştir. 2009 senesinde "Adab-ı Muaşeret" isminde 3. sinema filminde oynamştır. Aynı zamanda müzik dünyasında DogaBora adın da bilinmektedir. Genellikle gençlere hitap eden rap şarkılar söylemektedir. Kanal D ve Star TV kanallarında yayınlanan Geniş Aile dizisinin Zekai Kirişçi karakterini canlandırmıştır. Annem Uyurken adlı dizide Mert karakterini canlandırmıştır ve dizi 15 Ağustos 2012 yılında sona ermiştir.

Haberin Devamı

Kısa bir süre için Her Şey Yolunda Merkez, Bebek İşi ve Yüksek Giriş adlı üç dizide aynı anda rol alması ile son zamanda dikkat çekmiştir. Bazı kesimler ise aynı anda üç dizide oynamasına tepki göstermiştir.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!

Beyaz Show 4 Mart Cuma akşamı saat 23.15'te Kanal D'de!