Ege Bornova’da kârlı yatırım

Bornova’da kârlı yatırım

16.11.2017 - 03:54 | Son Güncellenme:

Trio SKY’da, 2+1 daireler 137 metrekareye, 3+1 daireler 165 metrekareye varan genişlikleriyle kullanışlı ve ferah bir yaşam sunuyor.

Bornova’da kârlı yatırım

Fimar Holding ve Mevaport İnşaat ortaklığında gerçekleşen ‘Trio SKY’ konut projesinde, daireler hızla sahiplerini buluyor. 114 konut ve 2 ticari üniteden oluşan proje 19 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip. 64 adet fore kazık ile zemin güçlendirmesi yapılan proje, daire sahiplerine güven ve konforu bir arada sunuyor.

Haberin Devamı

Trio SKY ile yatırımcılardan yoğun ilgi gördüklerini belirten Mevaport İnşaat Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, “Bugüne kadar Bornova’da konut yatırımı yapan tüketiciler hem kârlı bir yatırıma, hem de kaliteli bir kent yaşamına sahip olduklarını gördüler.

Avantajlı konum

Bölgedeki gelişmelerin yanı sıra artan talep gayrimenkul fiyatlarının yükselmesinde önemli etkenlerin başında geliyor. Bornova’nın önümüzdeki dönemde gerçek anlamda sembol bir yerleşim alanı olarak konumlanacağı kanaatindeyiz. Projemiz İstanbul-Ankara çevre yolu, Kamil Tunca Bulvarı, AVM, Otogar, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, özel ve devlet hastaneleri, özel ve devlet okullarına yakınlığı ile daire sahiplerine avantaj sağlıyor” şeklinde konuştu.