Ekonomi Borusan ekolojiye gönül verdi

Borusan ekolojiye gönül verdi

24.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Borusan Grubu’nun bu yılki Sürdürülebilirlik Raporu’nun temasını çalışanların bireysel sürdürülebilirlik uygulamaları oluşturdu.

Borusan ekolojiye gönül verdi

2009’dan bu yana düzenli olarak hazırlanan raporun bu yılki teması “Ekolojik Borusanlı” oldu ve Borusan çalışanlarının bireysel olarak gerçekleştirdikleri sürdürülebilirlik uygulamalarının altı çizildi. Evde deterjan yapımı ve atık yağların toplanmasından, artık yiyeceklerin hayvanlara verilmesine; evde, şehir ortamında damla sulama yöntemiyle bahçecilik yapmaktan, kefir, yoğurt ve tarhana yapımına kadar Borusanlılar’ın benimsedikleri sürdürülebilir yaşam tarzı, raporda yer aldı.

Haberin Devamı

Uluslararası standartta

Uluslararası standartlardaki sürdürülebilirlik raporlarıyla iş dünyasının bu konudaki öncü kuruluşları arasında yer aldıklarını vurgulayan Borusan Holding CEO’su Agah Uğur şunları söyledi:

“Sürdürülebilir olmak, çevresel etkimizi azaltmanın yanında, yönetimimizi kurumsal yönetim ilkelerine uygun yapılandırmaktan şeffaf ve hesap verebilir olmaya, paydaşlarımızla değer yaratan ilişkiler kurmaktan sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye kadar uzanan geniş bir yelpazede ele alınır.”