Gündem Boşandığı eşinin boğazını kesti!

Boşandığı eşinin boğazını kesti!

10.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Muğla’da bir çocuk annesi Gizem Olgun, boşandığı eşi Mert Toprak tarafından iş yerinde bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Toprak’ın, eski eşini ‘Seni başkasına yâr etmem, öldürürüm’ diyerek tehdit öğrenildi

Boşandığı eşinin  boğazını kesti

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir turistik tesiste bahçıvanlık yapan Mert Toprak (27), 2 yıl evli kaldığı bir çocuk annesi Gizem Olgun’dan (25) 2 ay önce boşandı. Toprak, dün saat 09.00 sıralarında, boşandığı eşinin çalıştığı mobilya mağazasına gitti. Toprak, boşanmalarına rağmen eşinin başkalarıyla görüşmesini kıskandığı için aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Toprak, genç kadını, yanında getirdiği bıçakla boğazını keserek öldürdü.
Olay yerinden kaçan Toprak, polis tarafından kısa süre sonra suç aletiyle birlikte yakalandı. Olgun’un cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili detaylı soruşturma başlattı.

Boşandığı eşinin  boğazını kesti


‘Tehdit ediyordu’
Gizem Olgun’un arkadaşlarının polise verdikleri ifadede, “Mert Toprak, boşanmadan önce eşi Gizem’i ‘Seni başkasına yar etmem, öldürürüm’ diyerek sürekli tehdit ediyordu. Evlendikten sonra Gizem’e sürekli fiziksel ve psikolojik işkence uyguluyordu. Boşanmış olmalarına rağmen de işyerine gelip Gizem’i tekme-tokat yere yatırıp, cinayeti işledi” dedi.