Gündem Son dakika: İstanbul ve Düzce kaza haberleriyle uyandı: 5 kişi öldü çok sayıda yaralı var

Son dakika: İstanbul ve Düzce kaza haberleriyle uyandı: 5 kişi öldü çok sayıda yaralı var

05.11.2017 - 05:47 | Son Güncellenme:

E5 karayolu Bostancı mevkiinde bir otobüs, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Düğün dönüşü meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı. Düzce'de ise meydana gelen iki yarı kazada 2 kişi öldü 8 kişi yaralandı.

Son dakika: İstanbul ve Düzce kaza haberleriyle uyandı: 5 kişi öldü çok sayıda yaralı var

İstanbul ve Düzce güne peş peşe gelen kaza haberleriyle uyandı. Düğünden dönenleri taşıyan mindibüs İstanbul'da devrildi. Kaza saat 05:00 sıralarında E5 karayolu Bostancı mevkiinde meydana geldi. E5 Karayolu Kadıköy istikametine gitmekte olan 34 NA 0268 plakalı kimliği belirlenemeyen otobüs şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki direğe çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan otobüs içerisinde olan ilk belirlemelere göre 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

YARALILAR HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri devrilen otobüs içerisindeki yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Haberin Devamı

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ KAZA YAPTI

E5 Karayolu Kadıköy istikametinde meydana gelen kazada otobüs içerisinde bulunanların düğünden döndüğü öğrenildi.

DÜĞÜNDE OYNARKEN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKT

Bu sabah saatlerinde Balıkesir'deki düğünden dönen midibüsün yaptığı kazada Birol Karaca (30) ve eşi Nejla Karaca (28) ile Osman Süt (5) hayatını kaybetti. Birol Karaca'nın katıldığı düğünde, çocuklarla oynarken çekilen son görüntüsü de de cep telefonu tarafından görüntülendi. Öte yandan hayatını kaybeden 5 yaşındaki Osman Süt'ün gelin ile çekilen fotoğrafı ile kazada yaralananların çekilen son karesi de fotoğrafa yansıdı.

POLİS OTOSU DA KAZA YAPTI

Bu arada kazanın meydana geldiği yolun karşı şeridinde seyir halinde olan polis aracına bir otomobil arkadan çarptı. Yaralanan bir polis memuru, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza yerindeki çalışmaların ardından kazaya karışan araçlar vinç yardımı ile kaldırıldı. Trafik akışı saat 07.20'den itibaren her iki yönde de normale döndü.

Son dakika: İstanbul ve Düzce kaza haberleriyle uyandı: 5 kişi öldü çok sayıda yaralı var

DÜZCE'DE İKİ AYRI KAZA: 2 ÖLÜ 8 YARALI
TEM Otoyolu Düzce kesiminde minibüs takla attı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2’si ağır 6 kişi yaralandı.
TEM'de minibüs takl attı.Kaza TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Muharrem Uzunoğlu idaresindeki 41 FK 158 plakalı minibüs Kaynaşlı mevkiinde bir anda yoldan çıkarak takla attı. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler minibüs içinde bulunan Fadime Kılıç'ın araçtan dışarı fırlayarak hayatını kaybettiğini tespit etti. Araç sürücüsü Muharrem Uzunoğlu, Hamdi Çakır, Melek Çakır, Sevda Uzunoğlu, Erdin Bor ve Sevim Bor ise kazada yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra ambulanslarla Düzce’deki hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

OTOMOBİLİN MOTORO KOPTU

Yine Düzce D-655 Karayolu Yığılca Kavşağında meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Zonguldak’tan Düzce istikametine gitmekte olan Ufuk A.’nın kullandığı 67 DE 761 plakalı Otomobil merkeze bağlı Sarayyeri Mahallesi’nden D-655 karayoluna çıkan Alaaddin Çam İdaresindeki 01 ELU 19 plakalı otomobille Yığılca kavşağı mevkiinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Alaaddin Çam araçta hayatını kaybetti. 67 DE 761 plakalı aracın sürücüsü Ufuk A. ve araçta yolcu olarak bulunan Emre K. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra ambulanslar ile Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.Diğer taraftan 01 ELU 19 plakalı aracın motoru da çarpışmanın etkisiyle otomobilden koparak yola savruldu. Kazayla ilgili inceleme başlattı

Yazarlar