Trabzonspor Trabzon’un yedi belası!

Trabzon’un yedi belası!

22.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer, son yedi maçtır mağlup edemedikleri Beşiktaş’ı mağlup ederek şanssızlığı kırmak istiyor. Arveladze, “İyi hazırlandığımızı düşünüyorum” dedi

Trabzon’un yedi belası

Bursaspor galibiyetiyle sezona başlayan Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanından da üç puan çıkarıp, son 7 maçtır yenemediği rakibine karşı şanssızlığını kırmak istiyor.
Karşılaşma için dün İstanbul’a giden bordo-mavililerin teknik direktörü Şota Arveladze, “Tabii ki zor maç. Sonuçta derbi maçı oynuyoruz. Ama iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Güzel bir maç bizi bekliyor. İnşallah oradan iyi bir sonuçla döneriz. Maçın sonucu belli eder takımın nasıl olduğunu ama şu andaki görüntümüz iyi. İyi bir hafta geçirdik” dedi.
Sabah yaptığı antrenmanın ardından THY’ye ait özel uçakla saat 13.15 sıralarında Trabzon’dan hareket eden kafilede sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici ve Yatabare yer almadı. Ayrıca Deniz Yılmaz’da İstanbul’a götürülmedi.
Taraftarların havalimanında büyük ilgi gösterdiği Şota Arveladze, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi, bordo-mavililere fotoğraf çekimi konusunda yardımcı oldu.