Beşiktaş Ahmet Çebi'den flaş açıklama! Gökhan, Topal, Caner...

Ahmet Çebi'den flaş açıklama! Gökhan, Topal, Caner...

13.04.2016 - 16:34 | Son Güncellenme:

Beşiktaş kulübü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe'nin milli yıldızları ile ilgili flaş açıklama geldi.

Ahmet Çebiden flaş açıklama Gökhan, Topal, Caner...

Beşiktaş kulübü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi çok önemli açıklamalar yaptı.
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çebi, ''İlk 15-20 dakika maça konsantre olamadım. Stadın yıkıldığı anlar gözümün önüne geldi. Çok duygulu anlar yaşadım. Geçen 4 yıl film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Daha sonrasında çok keyif aldım. Çok zorluklar yaşadık. 4 sene boyunca çok mücadele ettik. Ama geldiğimiz aşama beni çok gururlandırdı. Çok güzel bir atmosfer vardı. Camiamız çok mutlu. Burayı taraftar için yaptık. Onların burada keyif aldığı her dakika bizde mutlu olacağız'' dedi.
HEM GALATASARAY'A HEM DE FENERBAHÇE'YE SAYGIMIZ VAR
İkinci başkan Çebi, ''Galatasaray- Fenerbahçe maçına odaklanmadık. Bu tarz hesaplamalar yapmıyoruz. Biz tüm maçlarımızı kazandığımız taktirde şampiyon olacağız. Bizim her iki takım taraftarına da saygımız var. Şampiyonluk şansı için konuşmayacağım. Söylediğim gibi avantajlıyız, tüm maçları kazanırsak şampiyon biz olacağız'' ifadelerini kullandı.
GÜNEŞ'İ TARTIŞMAYA GEREK YOK. ŞAMPİYONLUK YAKIN
Çebi, ''Şenol Güneş şampiyon bir takımın teknik direktörü olacaktır. Şenol Güneş'in başarısını tartışmaya gerek yok. Şampiyonluk yakın'' dedi.
QUARESMA
Ahmet Nur Çebi, ''Quaresma konusu aile içinde olan bir konu. Bunu konuşmak istemiyorum. Almış olduğu kartlar takıma zarar veriyor ama Quaresma'nın da takıma katkısı büyük'' şeklinde konuştu.
TARAFTAR DAHA CANLI OLMALI
Çebi, ''Taraftarımız tek kelime ile muhteşem. En çok o an keyif aldım. Taraftarlardan ricam, takıma daha canlı destek olmaları ve özellikle takımın desteğe ihtiyacı oldukları zaman sessiz kalmamalarını istiyorum. Biz bu stadı şampiyon olmak için yaptık. Buradaki motivasyon bize olumlu yansıyacaktır'' dedi.
NE GOMEZ'İ NE DE SOSA'YI GÖNDERMEK İSTİYORUZ
Çebi, ''Kimse ile ayrılmayı düşünmüyoruz. Daha öncede söyledim. Her hangi bir futbolcumuza beklentimiz üzerinde daha iyi bir rakam gelirse ve biz ondan daha iyisini bulursak o şartlarda transfer olur. Beşiktaş'ın paraya da ihtiyacı var. Bütün futbolcularımızı isteyen kulüpler var. Seneye biz bu futbolcularımızı göndermek istemiyoruz'' şeklinde konuştu.
GÖKHAN GÖNÜL, MEHMET TOPAL, CANER ERKİN
Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe'yle sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'le görüştüğü yünündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi; ama sezon sonu için mesaj verdi: ''Gökhan Gönül konusu söz konusu bile değil. Planlamalarımız çerçevesinde uygun olursa ilgilenebiliriz. Şu an için böyle bir konu söz konusu değil.''
Çebi son olarak, ''Beşiktaş'ın kupayı kaldırdığı bir sezon olmasını diliyorum. Allah'tan istediğim bunca emeğin karşılığında şampiyon olmak. Beşiktaşlı taraftarlara son sözüm, takımımıza ve camiamıza desteklerinizi sürdürün'' dedi.