Bilecik BOZÜYÜK'TE ÜLKÜ OCAKLARI PROGRAMI

BOZÜYÜK'TE ÜLKÜ OCAKLARI PROGRAMI

01.03.2014 - 19:46 | Son Güncellenme:

.

BOZÜYÜKTE ÜLKÜ OCAKLARI PROGRAMI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından Yeşilkent Kültür Merkezi'nde bir program düzenlendi.
Bozüyük ve Bilecik başta olmak üzere çevre ilçelerden gelen ülkücülerin katılımıyla gerçekleşen programda ilk olarak Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Kutlu bir konuşma yaptı. Orhan Kutlu, konuşmasında, “Bizler şahsi kaygı ve menfaatler uğruna bu davaya karşı hizmet edenlere cephe alanların, kendi çıkarları ve hesapları adına gününü gecesini feda edenlerin hakkına yemeğe çalışanların, kendi nefsani istek ve arzularını tatmin etmek için kendi reklamlarını yapmak için kendini öne plana çıkarmak için yapılmadık fitne bırakmayanların karşısında dün olduğu gibi bugün de dimdik duruyoruz” dedi.
MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ise konuşmasında iktidar partisine yüklendi. Milletvekili Şeker, son yaşanan olaylardan sonra Türkiye de adalet siteminin bittiğini ve kimsenin kimseye inanacak hali kalmadığını iddia etti. Şeker, "Bu oyunu biz bozacağız. Bu oyunu vatanını ve milletini seven bu uğurda can veren bu partinin evladı olarak sizler ve bizler hep beraber 30 Mart'ta bunları bitireceğiz. Adalet ve Kalkınma Partisine güzel bir ders vereceğiz" dedi.
Bozüyük Belediye Başkan adayı Miraç Mete Yüksel da, “Allah, Milliyetçi Hareket Partisi gibi büyük bir camiadan Belediye Başkan adayı olmayı nasip etti. Sizlerle birlikte beraberlik içerisinde Bozüyük'ü yönetmeye talibiz. Hepinizin gayreti ve çabası, Yüce Allah'ın da izni ile tek yürek tek bilek olarak bu işi başaracağımıza inanıyor ve sizlere güveniyoruz" dedi.
Program, konuşmaların ardından konser programı ile devam etti.