Bilecik BOZÜYÜKLÜLER DEMOKRASİ NÖBETİNİ SÜRDÜRÜYOR

BOZÜYÜKLÜLER DEMOKRASİ NÖBETİNİ SÜRDÜRÜYOR

25.07.2016 - 12:03 | Son Güncellenme:

.

BOZÜYÜKLÜLER DEMOKRASİ NÖBETİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bozüyüklüler, 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetine ara vermeden devam ederken, hafta sonunda da Cumhuriyet Meydanı demokrasi sevdalıları ile doldu taştı.
Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için dün akşam organize edilen programda, Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Korosu sahne alarak demokrasi nöbeti tutan Bozüyüklülere destek oldu. Birbirinden güzel ilahilerin seslendirildiği gecede zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, tekbirler getirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan ve akşam namazının ardından başlayan programa, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, belediye başkan yardımcıları, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam ve vatandaşlar katıldı.
Burada konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “Her akşam olduğu gibi 15 Temmuz akşamından beri bu meydanlardayız. Beraberliğimizi hep göstermeye çalışıyoruz. Önemli olanın millet olduğunda devlet olduğu zaman, bayrak olduğu zaman hiçbir şey gözetmeksizin gelip destek olunmasıdır. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz etkinliklerde kimseye 1 kuruş bile ödemedik. Allah razı olsun. Sağolsunlar. Bize destek veriyorlar. Hep söylüyoruz ki bizler şehitlerimizi anıyoruz. Dua ediyoruz. Bu vatanın Çanakkale Savaşı’nda nasıl kazanıldığını hepimiz biliyoruz. O gün o savaşı kazananlar; Türkiye’nin her ilinden gelen askerler, bizim atalarımızdır. Atalarımızın orada nasıl can verdiğini, nasıl bir imanla savaştığını gördük. Bugün de aynı şekilde imanı olan insanlarla birlikte bu memleketi korumaya çalışıyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından büyük bir coşku içerisinde söylenen marşlarla devam eden programda Bozüyük Belediyesi tarafından gece boyunca sıcak çorba, çay ve simit ikramı yapıldı.